Wpis z mikrobloga

✨️ Zarobki w dzisiejszych czasach: OnlyFans vs. tradycyjna praca
Przy tym jak wygląda rynek pracy, ilość wysłanych CV, mając za sobę nawet kursy, umiejętności wpisane do CV przestałem się dziwić, że marzeniem młodych dziewczyn jest kariera na onlyfans, a marzeniem młodych chłopaków zostanie letsplejerem, youtuberem, pranksterem. Ludzie, którym się udały te opcje (tak, z onlyfans włącznie) wygrali życie. Mają pieniądze na wakacje, ubrania, gadżety, lekkie życie, bez zasuwania po kołchozach z liczeniem pieniędzy w portfelu.
Zanim znalazłem dobrą pracę, gdzie płacą jak człowiekowi bez robienia z niego niewolnika (na dzień dzisiejszy około osiem na rękę) wysłałem chyba kilkaset CV, mając za sobą dwa paskudne kołchozy. I szczerze? Gdybym wtedy miał zarobić nawet drąc japę do kamery na tiktok zrobiłbym to natychmiastowo.
Pierwszym argumentem przeciw np platformie OF jest utrata godności. Tylko, ze często po korpo czy kołchozach chyba nie muszę mówić jak dla atrakcyjnej kobiety wygląda awans, tym bardziej jak szef nie wygląda jak spocony janusz z wielkim bebechem. A chyba każdy widzi, że dziewczyny wystawiające te słynne fotki z wywalonym językiem robią to z mieszkań, których by się nie kupiło do końca życia.
Tak samo patostreamerzy. Może i drą mordy, robią z siebie clownów, ale lepiej być takim clownem niż być clownem dla janusza za minimalną, harując na umowne zlecenie.
Popieram te metody zarobku i gdybym teraz nie miał normalnej pracy też bym spróbował szczęścia jako patostreamer robiąc challenge.

#antykapitalizm #pracbaza #praca #januszex #januszebiznesu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ja mocno naciskałem siebie na zmianę pracy i po 1,5h robienia w januszexach jestem obecnie w spoko robocie, za spoko kasę, z perspektywą i naprawdę fajną tematyką. W życiu nie wymieniłbym tego na darcie mordy na yt a co gorsza of
  • Odpowiedz