✨️ Czy Dawid z edrone naprawdę zarabia tyle, ile twierdzi?Ⓘ Siema, jest tutaj może ktoś kto pracował w edrone i zna tego Dawida?
Wyświetlają mi się od jakiegoś czasu jego posty, widzę że dość ofensywnie pomaga w szukaniu pracy a jego metoda to przygotowywanie CV pod ofertę i kłamanie na temat doświadczenia + koloryzowanie bo jak sie nie kapną to będzie fajna praca.
Zastanawiam się czy gość o swojej historii mówi prawdę bo patrze na edrone i tam stawki max są do 10k a on mówi o zarabianiu 8 średnich krajowych a innym razem że ponad 30k zarabiał. Zastanawiam się czy to możliwe tam na stanowisku na którym był, i czy w ogóle rzeczywiście robił to co tam opisuje czy swoje CV też podkolorował, tutaj jego profil na LI -> https://www.linkedin.com/in/dawid-dziadkowiec/.
Podobno był team leaderem, ciekaw jestem czy ktos jest w stanie to potwierdzić.
Dodaje tagi #programista15k #eldorado i #pasjonat15k bo do tych grup oraz do #pracait kieruje on swoje treści, już nie mówie o tym że nazywa pracę sprzedawcy w CRM pracą w IT
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
Siema, jest tutaj może ktoś kto pracował w edrone i zna tego Dawida?
Wyświetlają mi się od jakiegoś czasu jego posty, widzę że dość ofensywnie pomaga w szukaniu pracy a jego metoda to przygotowywanie CV pod ofertę i kłamanie na temat doświadczenia + koloryzowanie bo jak sie nie kapną to będzie fajna praca.
Zastanawiam się czy gość o swojej historii mówi prawdę bo patrze na edrone i tam stawki max są do 10k a on mówi o zarabianiu 8 średnich krajowych a innym razem że ponad 30k zarabiał. Zastanawiam się czy to możliwe tam na stanowisku na którym był, i czy w ogóle rzeczywiście robił to co tam opisuje czy swoje CV też podkolorował, tutaj jego profil na LI -> https://www.linkedin.com/in/dawid-dziadkowiec/.
Podobno był team leaderem, ciekaw jestem czy ktos jest w stanie to potwierdzić.
Dodaje tagi #programista15k #eldorado i #pasjonat15k bo do tych grup oraz do #pracait kieruje on swoje treści, już nie mówie o tym że nazywa pracę sprzedawcy w CRM pracą w IT
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi