Aktywne Wpisy
UzytkownikHejto +67
Nie wiesz i się nie dowiesz (bo mamy cenzurę)
Moderacja wykopu usunęła z głównej znalezisko (114 komentarzy, 230 wykopów w 2 godziny)
od @ArseneWengerTheAnimatedSeries
https://wykop.pl/link/7944713/stworzylem-nie-wiem-ale-sie-dowiem-i-zostalem-z-niczym
Moderacja wykopu usunęła z głównej znalezisko (114 komentarzy, 230 wykopów w 2 godziny)
od @ArseneWengerTheAnimatedSeries
https://wykop.pl/link/7944713/stworzylem-nie-wiem-ale-sie-dowiem-i-zostalem-z-niczym
źródło: image
Pobierz
MagicznyKarp +5
#kiszak #skeletal
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to

Hej wszystkim,
Za kilkanaście dni mam przegląd techniczny i ostatnio pojawił mi się problem z wyciekiem oleju który nie jest na mają kieszeń aktualnie (Wyciek na wale korbowym, średni koszt naprawy to jakieś 10 000 PLN + potrzebuje auta aby wozić dziecko do żłobka i do pracy, a naprawa potrwa kilka dni ze względu na rozebranie całego przodu i wyjęcie silnika).
Generalnie wyciek nie jest jakiś duży, ale pod autem widać olej i po każdej jeździe pojawia się 1-2 krople (Po 12-24h postoju)
Czy takie auto przejdzie przegląd? Zastanawiam się czy nie zdać gdzieś auta na wyczyszczenie wycieku i zajechanie od razu na stację kontroli
Audi A5 2019
#auta #samochody #mechanik #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Najwyżej zrób przegląd gdzieś poza miastem bo tam można więcej. I nie proponuj łapówek zbyt szybko.
10k żeby wymienić uszczelniacz wału korbowego?
Ale jesteś pewien, że trzeba silnik wyjmować?
Co to za auto i silnik?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Ja mam ze swoim taki problem ze auto ponad 20 lat, 400k przelotu oleju bierze 0,5l/10k ale tak go rozchlapuje ze wyglada jakby bral litr na tysiac. Raz sie przyczepil przed przegladem,przed nastepnym umylem i bylo git. Teraz po paru miesiacach znowu uwalone