mirko_anonim mirko_anonim 25.08.2025, 05:22:18 1 + ✨️ Alternatywy dla płatnego parkingu we Wrocławiu ⒾCześć #wroclawMusze zostawić auto na 4 dni, im bliżej dworca PKP tym lepiej ale mogę też dojechać uberemJakie mam alternatywy oporcz płatnego parkingu na ulicy i wydania wartości pojazdu na parkometr?#pytanie 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: RamtamtamSi💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projektPokaż spoiler
Bad_Sector Bad_Sector 25.08.2025, 05:28:58 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Na Radosnej jest darmowy parking, to jest piechotą trochę ponad 10 minut od dworca głównego.
Tortcebulowy Tortcebulowy 25.08.2025, 06:01:41 via Wykop 0 + @mirko_anonim: na ul. Wielkiej, niedaleko od tego co napisał @Bad_Sector, pod uniwersytetem ekonomicznym masz ogromny darmowy parking.
kubas_782 kubas_782 25.08.2025, 06:12:32 via iOS 0 + @mirko_anonim niedaleko zoo, od strony stadionu olimpijskiego jest darmowy parking na kilkadziesiąt aut. Przy ulicy Mickiewicza.
witam12 witam12 25.08.2025, 06:47:12 via Wykop 4 + @mirko_anonim: jedź uberem jak człowiek, zapłacisz 20 zł za kurs a nie będziesz się musiał martwić że ktoś ci samochód porysuje etc.
bonekropik bonekropik 25.08.2025, 11:13:40 via Wykop 1 + @mirko_anonim: Po co przyjeżdżasz gruzem do wrocławia jak cie nawet na bilet parkingowy nie stać, skorzystaj z pociągu czy autobusu
mirko_anonim mirko_anonim 25.08.2025, 20:46:06 via mirko.proBOT 0 + wszechstronny-sędzia-38: : jedź uberem jak człowiek, zapłacisz 20 zł za kurs a nie będziesz się musiał martwić że ktoś ci samochód porysuje etc.@witam12: Ale gdzie ja mam jechać tym uberem? Nie jestem z wrocłąwia, przyjeżdzam tutaj i niestetyPokaż całość
Cześć #wroclaw
Musze zostawić auto na 4 dni, im bliżej dworca PKP tym lepiej ale mogę też dojechać uberem
Jakie mam alternatywy oporcz płatnego parkingu na ulicy i wydania wartości pojazdu na parkometr?
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@witam12: Ale gdzie ja mam jechać tym uberem? Nie jestem z wrocłąwia, przyjeżdzam tutaj i niestety