Aktywne Wpisy
bulba1605 +285
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +8
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Tak działają związki jak nie jesteś w 5-10% najprzystojniejszych. Służysz głownie jako zasób. Tak to działało od początku świata, wiec nie ma się o co obraźać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W sytuacjach towarzyskich czy też zainteresowań niezależnie od płci uważam że czuje się swobodnie i traktuje wszystkich równo (no może kobiety trochę lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i naturalnie.
I tutaj jednocześnie rozumiem jak z takiej interakcji powstają trwalsze znajomości ale i nie rozumiem -
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Wojciech_Skupien: Do jakiej konkretnie grupy Ty dołączyłeś, albo znasz kogoś kto dołączył i wygenerował
@mirko_anonim: Moim zdaniem - może to będzie dla Ciebie trochę brutalne - to Ty de facto robisz to co lubisz a nie to co powinieneś.
No taka prawda, sam wiesz że z tego bieżącego lifestylu nie wygenerujesz randek z których może być związek ale tkwisz w