Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +37
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

#lotnictwo #samoloty #praca
Chce zrobic #ppl i latac tyle, zeby sep nie utracic.
W razie kryzysu w mojej branzy - zapisanie sie na #cpl i #atpl, docelowo zeby byc pilotem liniowym.
Zły pomysł? Jak linie będą patrzeć na coś takiego (tj "przerwe" między ppl a dalszym rozwojem)?
Co w przypadku jak nagle utraci się zdrowie na tyle, że straci się kat 1 - bezrobocie to wiem, ale w ogole mozna cos robic zwiazanego z samolotami wtedy?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jak masz pieniądze, to pomysł taki sam jak każdy inny.
@mirko_anonim: Normalnie, a w zasadzie bez znaczenia w rekrutacji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
- "dobrze się pan/pani czuje?"
- "dobrze"
- "to dobrze, zaliczone"
Robiąc pierwszy raz w życiu badania na 1 klasę, miałem ciśnienie 160-120 i nawet się nie zajakneli, także
Jestem programista, przed 30 :)
Skoro masz kat. 1 to domyslam sie, ze siedzisz w branzy. Jak to wyglada, jak zrobilbym sobie teraz ppl, nalotu tylko tyle robil zeby nie stracic sep, a jak dopadnie mnie nuda/kryzys w branzy to pojde w atpl? Jest dla kogos takiego w ogole szansa na prace, czy raczej chca prymusow 0-atpl z first time passami?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
Odnośnie pracy to zależy od okresu na rynku. Obecnie biorą praktycznie każdego. Do tego 0-atpl nie jest traktowane jako jakiś plus, raczej powiedziałbym że wręcz przeciwnie. Jeżeli na cokolwiek ktoś kiedykolwiek spojrzy to przy słabym zapotrzebowaniu mogą to być wyniki z samego egzaminu atpl, ale to jest dłuższy temat bo te egzaminy