Aktywne Wpisy

MonazoPL +84
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
planarize +138

Tym razem padło na Góry Bystrzyckie i ich kluczową mieścinę, jaką jest Bystrzyca Kłodzka. Pierwszy raz wyjechaliśmy w sierpniu jeszcze, bo 31 - ostatniego dnia wakacji.
Podsumowując:
🚵🏻♂️ 561,00 km
⛰️ 8862 m
⏱️ 27:58 h
Rekordowy wyjazd, tak pod względem kilometrażu wzdłuż, jak i w pionie. Forma też jakby rekordowa, ale w ogóle z niej nie korzystałem, tylko jeden podjazd, 11 minutowy, poszedłem tak trochę mocniej. Przyjechałem z oćcem, to z nim jeździłem, a nie kilometry przed nim, proste. Widokowa ekstraklasa, Orlické Hory zacne do jeżdżenia i podziwiania, nasze Bystrzyckie też niczego sobie. Sama Bystrzyca Kłodzka bardzo ładne miasteczko, jest potencjał, ale trochę renowacji poczynić jeszcze muszą. Jako baza świetnie się sprawdziła, zdecydowanie preferujemy takie miejsca, niźli ustronne i uboczne wioseczki, gdzie nie ma nic po jeździe. Natomiast baza hotelowa… praktycznie żadna, ale nam się udało trafić jeden z nielicznych. No i pogoda… znowuż wyborna. Tak naprawdę, przez cztery już wyjazdy, zmokliśmy tylko raz, ostatniego dnia tego pierwszego, na ostatnim zjeździe do Kudowy-Zdroju, pogoda we wrześniu nas rozpieszcza. Więcej fotek dałem na Stravie, oczywiście.
Od 2022 na wyjazdach w Sudety zrobiliśmy przeszło 2000 wspólnych kilometrów i 31 km w pionie! Zresztą, widać po kwadratach 😊
Pełna relacja, dla bardzo chętnych na Stravie lub forum - https://forums.rowery.org/t/nasze-wyprawy-rowerowe/34724/2407?u=abaddonlincoln
#kwadraty
Total tiles: 8820 -> 9084 (+264)
Max cluster: 4005 (-)
Max square: 33x33 (-)
#squadratinhos
Squadratinhos: 101359 -> 104037 (+2678)
Yardinho: 5451 (-)
Übersquadratinho: 35x35 (-)
#100km 17,18,19,20/2025
#rowerowyrownik #wykopfocusclub #szosa #sudety
Skrypt | Statystyki
źródło: image