✨️ Nieoczekiwane odkrycia na spotkaniach klubu kibicówⒾ Kiedyś przynależałem do klubu kibiców i tak się potoczyło, że uczestniczyłem w spotkaniach na wysokim szczeblu. Nie dlatego, że w sumie miałem coś do gadania, bo nie miałem nic do gadania, ale jako jeden z nielicznych miałem wykształcenie wyższe i z twarzy nie wyglądałem na troglodytę, więc uważano, że warto zabierać mnie na spotkania z przedstawicielami innych kibiców. To, co mnie najbardziej zdziwiło, to dwie rzeczy.
Pierwsza to taka, że wysoko postawione osoby mają gdzieś konflikty między klubami. Oni chcą tylko zarabiać pieniądze, a czy to będzie biznes z kibicami X czy Y to nie ma znaczenia. Ta przynależność jest wyłącznie dla tych najniższych troglodytów, że mają mieć mocno zakorzenione poczucie przynależności i za klubem mają wskoczyć w ogień.
Druga to taka, ile jest homoseksualistów. Wiecie, wielkie chłopy, podziarane, łyse, a tu homo. Coś czego nikt by się nie spodziewał. Skąd wiem, że homo? Raz, gdy zajechałem na spotkanie, to obok stał samochód, a w środku dwóch mężczyzn. Patrzę się na nich, żeby złapać kontakt wzrokowy, a oni sobie dali buzi i wyszli z samochodu. Innym razem podczas spotkania jeden wyszedł do toalety, drugi zaraz za nim poszedł. Nie było ich chyba z 10 minut. Pomyślałem, że może coś się stało i poszedłem sprawdzić. Jak tylko doszedłem do łazienki, to przez zamknięte drzwi słyszałem jęki rozkoszy. Nie wchodziłem, wróciłem na spotkanie. Jeden się mnie pyta "i co?" - odpowiedziałem, że "chyba miło spędzają czas", na co odparł "ZNOWU?!?". No chyba nie ich pierwsza taka akcja. Oczywiście ile razy jakieś losowe chłopy proponowały mi "drina" to nawet nie zliczę. Jakoś z 5 raz zdarzyło się, że facet złapał mnie za pupę i ze 3 razy za kroczę.
Niemniej najlepsze dopiero przed nami. Jak możecie się domyślać, osobom zajmującym niższą pozycję w hierachii są wymierzane kary przez przełożonych. Gdy osoba przełożona jest homoseksualna, a podwładny podoba się przełożonemu, to przełożony może wymierzyć karę "cwe*enia". Oczywiście nikt o tym nie mówi na głos i historia pozostaje zazwyczaj między tą dwójką, ale jak ktoś się wygada to ten przełożony. Sam podwały się nie wygada z oczywistych względów.
Raz, gdy zajechałem na spotkanie, to obok stał samochód, a w środku dwóch mężczyzn. Patrzę się na nich, żeby złapać kontakt wzrokowy, a oni sobie dali buzi i wyszli z samochodu.
@mirko_anonim: Później dzieje się rzecz nieprawdopodobna, jeden z nich wypina tyłek, a grupka ultrasów pakuje mu tam wielką oprawę ze świnią (Legia - Aktobe). Myślałem że się nie zmieści, ale nic z tych rzeczy, zapakowali całość, a później do
Kiedyś przynależałem do klubu kibiców i tak się potoczyło, że uczestniczyłem w spotkaniach na wysokim szczeblu. Nie dlatego, że w sumie miałem coś do gadania, bo nie miałem nic do gadania, ale jako jeden z nielicznych miałem wykształcenie wyższe i z twarzy nie wyglądałem na troglodytę, więc uważano, że warto zabierać mnie na spotkania z przedstawicielami innych kibiców. To, co mnie najbardziej zdziwiło, to dwie rzeczy.
Pierwsza to taka, że wysoko postawione osoby mają gdzieś konflikty między klubami. Oni chcą tylko zarabiać pieniądze, a czy to będzie biznes z kibicami X czy Y to nie ma znaczenia. Ta przynależność jest wyłącznie dla tych najniższych troglodytów, że mają mieć mocno zakorzenione poczucie przynależności i za klubem mają wskoczyć w ogień.
Druga to taka, ile jest homoseksualistów. Wiecie, wielkie chłopy, podziarane, łyse, a tu homo. Coś czego nikt by się nie spodziewał. Skąd wiem, że homo? Raz, gdy zajechałem na spotkanie, to obok stał samochód, a w środku dwóch mężczyzn. Patrzę się na nich, żeby złapać kontakt wzrokowy, a oni sobie dali buzi i wyszli z samochodu. Innym razem podczas spotkania jeden wyszedł do toalety, drugi zaraz za nim poszedł. Nie było ich chyba z 10 minut. Pomyślałem, że może coś się stało i poszedłem sprawdzić. Jak tylko doszedłem do łazienki, to przez zamknięte drzwi słyszałem jęki rozkoszy. Nie wchodziłem, wróciłem na spotkanie. Jeden się mnie pyta "i co?" - odpowiedziałem, że "chyba miło spędzają czas", na co odparł "ZNOWU?!?". No chyba nie ich pierwsza taka akcja. Oczywiście ile razy jakieś losowe chłopy proponowały mi "drina" to nawet nie zliczę. Jakoś z 5 raz zdarzyło się, że facet złapał mnie za pupę i ze 3 razy za kroczę.
Niemniej najlepsze dopiero przed nami. Jak możecie się domyślać, osobom zajmującym niższą pozycję w hierachii są wymierzane kary przez przełożonych. Gdy osoba przełożona jest homoseksualna, a podwładny podoba się przełożonemu, to przełożony może wymierzyć karę "cwe*enia". Oczywiście nikt o tym nie mówi na głos i historia pozostaje zazwyczaj między tą dwójką, ale jak ktoś się wygada to ten przełożony. Sam podwały się nie wygada z oczywistych względów.
#kibole #kibice #mecz #pilkanozna #ligamistrzow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Ostatnio op sugerował, żeby się nie myć w ramach smellmaxing. Elo.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: temp_file5812602438336403256
Pobierz@mirko_anonim: Później dzieje się rzecz nieprawdopodobna, jeden z nich wypina tyłek, a grupka ultrasów pakuje mu tam wielką oprawę ze świnią (Legia - Aktobe). Myślałem że się nie zmieści, ale nic z tych rzeczy, zapakowali całość, a później do
moderatorzy co w formie ostatnio 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ