Aktywne Wpisy

Emble +153
źródło: FB_IMG_1782122607901
Pobierz
KjatanSveisson +37
#gielda
W sumie to oglądanie zawód inwestor i kopiowanie jego ruchów trochę jest bez sensu. Fakt, że dostaje za same współprace i reklamy w miesiąc taką kasę zmienia w ogóle strategie. No przecież jakbym wiedział, że regularnie dostanę pełno pieniędzy to bym miał zupełnie inne podejście xd Straci na spółce 20 tys. ale co z tego jak za chwilę wleci na konto większy przelew za samo mówienie o tym.
Granie
W sumie to oglądanie zawód inwestor i kopiowanie jego ruchów trochę jest bez sensu. Fakt, że dostaje za same współprace i reklamy w miesiąc taką kasę zmienia w ogóle strategie. No przecież jakbym wiedział, że regularnie dostanę pełno pieniędzy to bym miał zupełnie inne podejście xd Straci na spółce 20 tys. ale co z tego jak za chwilę wleci na konto większy przelew za samo mówienie o tym.
Granie

Jak pogodzic sie ze zla decyzja o zmianie pracy? Mialem w pracy super atmosfere, z kazdym dobrze sie dogadywalem. Pieniadze byly srednie, pojawila sie oferta z zarobkami o polowe wiekszymi niz dotychczas. Przyjalem ja, dalem wypowiedzenie w pracy, proponowali mi zmiane stanowiska i podwyzke po pewnym czasie, ale stwierdzilem ze nie chce i odszedlem. W nowej pracy oprocz pieniedzy nic sie nie zgadza. Ludzie niemili, pracy bardzo duzo, czuje sie tu nieswojo. Nie potrafie przetrawic tej decyzji ktora podjalem. Probuje to sobie tlumaczyc, ze mam teraz wieksze zarobki, ale jest mi ciezko. Ciezko bo tesknie za poprzednia ekipa. Jak dojsc do siebie po czyms takim?
#praca #pracbaza #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt