✨️ Polacy a Ekologia: Jak Ignorują Problem PlastikuⒾ 30 kilkuletni inżynierowie, jeden z nich pisze soft dla jednych z firm które mają niedługo odpalić kaucjomaty (albo juz nawet stoją, nie wiem) wysyłają na grupie na messengerze filmy jak wrzucają do pieca plastikowe butelki Nie wiem czy jest to głęboko zacietrzewiona w Polakach potrzeba sprzeciwiania się wszelkim probom narzucenia czegokolwiek czy też zwykłe n----------e umysłowe #zalesie #ekologia
Nie, lepiej wszystko łykać jak pelikan i kręcić się jak chomik w kołowrotku bo ktoś tak chce, wymyślając kolejne uciążliwe absurdy (przy okazji, albo tylko po to by na tym zarobić). A planety klimatu (czyli jak rozumiem docelowo gatunku) i tak nie uratujesz bo to nie jest możliwe ze względu na właściwości rzeczywistości. Zresztą gatunek to tylko pojęcie w słowniku i nie potrzebuje nawet być uratowane:
inteligentna-analityczka-9: Generalnie Polacy to ignoranci. Jak tutaj trzeba zmuszać ludzi do sprzątania po swoim psie to co dopiero jakieś ambitniejsze rzeczy typu ekologia... @kopawdupeswiniom: aha planeta i tak spłonie to po co poprawiać jakość życia teraz, zostawmy syf i brud bo i tak za 1000 lat zginiemy xD. Już nie mówiąc o tym, że mamy dopiero 2025 i skala rozwoju w ostatnich dekadach jest gigantyczna więc na pewno coś
aha planeta i tak spłonie to po co poprawiać jakość życia teraz, zostawmy syf i brud bo i tak za 1000 lat zginiemy xD
Chcesz to sobie poprawiaj, ale nie moim kosztem, ja nie śmiecę i segreguję odpady. Przywalasz się nie do tych co trzeba, ale do budowlańców z małpkami nie pójdziesz tak powiedzieć bo byś został co najmniej wyśmiany
30 kilkuletni inżynierowie, jeden z nich pisze soft dla jednych z firm które mają niedługo odpalić kaucjomaty (albo juz nawet stoją, nie wiem) wysyłają na grupie na messengerze filmy jak wrzucają do pieca plastikowe butelki
Nie wiem czy jest to głęboko zacietrzewiona w Polakach potrzeba sprzeciwiania się wszelkim probom narzucenia czegokolwiek czy też zwykłe n----------e umysłowe
#zalesie #ekologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nie, lepiej wszystko łykać jak pelikan i kręcić się jak chomik w kołowrotku bo ktoś tak chce, wymyślając kolejne uciążliwe absurdy (przy okazji, albo tylko po to by na tym zarobić).
A planety klimatu (czyli jak rozumiem docelowo gatunku) i tak nie uratujesz bo to nie jest możliwe ze względu na właściwości rzeczywistości. Zresztą gatunek to tylko pojęcie w słowniku i nie potrzebuje nawet być uratowane:
https://pl.wikipedia.org/wiki/O%C5%9B_czasu_dalekiej_przysz%C5%82o%C5%9Bci#Przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87_Ziemi,_Uk%C5%82adu_S%C5%82onecznego_i_Wszech%C5%9Bwiata
@mirko_anonim: Oni po prostu mają już aktywne kaucjomaty w domu ( ͡° ᴥ ͡°)
@kopawdupeswiniom: aha planeta i tak spłonie to po co poprawiać jakość życia teraz, zostawmy syf i brud bo i tak za 1000 lat zginiemy xD. Już nie mówiąc o tym, że mamy dopiero 2025 i skala rozwoju w ostatnich dekadach jest gigantyczna więc na pewno coś
Chcesz to sobie poprawiaj, ale nie moim kosztem, ja nie śmiecę i segreguję odpady. Przywalasz się nie do tych co trzeba, ale do budowlańców z małpkami nie pójdziesz tak powiedzieć bo byś został co najmniej wyśmiany
Ja mam swoją teorię po co są te butelkomaty i po co tą kaucje wprowadzono ale widzę że twój poziom nie będzie w stanie tego pojąć.
Nawet nie masz jaj żeby napisać ten komentarz pod swoim nickiem.