Aktywne Wpisy

asiulenka +13
Gdyby ktoś się zastanawiał, o co chodzi w wojnie z Iranem. 2 miesiące temu zabitych zostało 40 tysięcy protestujących i ludzi niepowiązanych z protestami, którzy po prostu wykonywali swoją pracę ratując postrzelonych obywateli, za co zostali ukarani(strażacy, lekarze, pielęgniarki). Gdyby ktoś pytał, czemu sami nie obalą rządu- próbowali niejednokrotnie na przestrzeni lat, ale nie mają broni ani niczego, czym mogliby się bronić w przeciwieństwie do bojówek paramilitarnych należących do reżimu irańskiego, które

grand_khavatari +46
szukam ludzi, którzy chcą utworzyć grupe e-prepersów w oczekiwaniu na koniec internetu i social mediów
będziemy razem przygotowywać coś w stylu arki noego, czyli coś co pozwoli nam odtworzyć vibe starego internetu kiedy to wszystko p--------e
będziemy razem przygotowywać coś w stylu arki noego, czyli coś co pozwoli nam odtworzyć vibe starego internetu kiedy to wszystko p--------e

Moja 8-letnia historia w IT to jest kurva materiał na jakiś komedio-dramat.
1 firma (2 lata) - firma upadla
2 firma (4 lata) - odszedłem bo mialem już dość tej firmy, tych ludzi i potrzebowałem zmienić środowisko
3 firma (2 lata) - wywalili mnie, bo w nowym zespole miałem konflikt z liderem (zwykła ciota to była z psychiką dziecka)
4 firma (0.5 roku) - odszedłem, bo przyszedł nowy dyrektor i zmienił język programowania
Ta branża jest dla mnie tak pechowa, że masakra.
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: I serio to było powodem? Przecież mając 7.5 roku expa ogarnięcie nowej technologii na poziomie który wystarczy w 90% przypadków to jest nie wiem, tydzień?
Ty to chyba lubisz.
@winsxspl: pewnie po to zeby sie nie obudzic jak sql server z pensja 5k po 10
@WyjmijKija: no ale w 2016 roku 15k to była faktycznie elita, top of the top porównywalny dzisiaj z 50k
@WyjmijKija: Prawda. A teraz te same osoby piszą o braku kryzysu i o tym że dobry programista zawsze znajdzie pracę.
@mirko_anonim: pracowałem z takimi charakterniakami i już wiem, że to ty byłeś problemem xD
@mirko_anonim: ke? może po prostu sie nie nadajesz do tej roboty?