Aktywne Wpisy

CzekoDonut +479
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Mirek szuka pracy, w stolicy badz remote. WIem, ze moze dziwne miejsce na szukanie, ale mirko juz niejednokrotnie pokazalo, ze ma moc a to tez jedno z kilku miejsc, na ktorych szukam pracy (poza justjoinem, pracujpl itp)
Mam ponad 8 lat doswiadczenia jako tester manualny, w tym jakies 5 lat automatyzujacy. Dodatkowo, od okolo 5-6 lat zwykle zarzadzam calym dzialem QA, bardzo czesto mam obowiazki PMa gdzie zbieralem wymagania od klientow, przenosze je na dokumentacje. Prowadze demo, groomingi czy szkolenia dla biznesu. Przez cala kariere pracuje w zespolach miedzynarodowych, z angielskim jako jezykiem przewodnim. Zarzadzam tez nowymi wydaniami aplikacji, pisze changeloga, koordynuje dzialy jezeli chodzi o nowosci i poprawki i finalnie wypuszczam oprogramowanie na produkcje. Patrzac na moje zadania, niemal zawsze jestem w bardzo bliskim kontakcie z biznesem. Role/zadania zarzadzajace otrzymywalem naturalnie, wychodze z inicjatywa i odnajduje sie w tym.
Obecnie jestem wypalony na obecnym stanowisku. Czuje, ze robie obowiazki kilku pozycji jednoczesnie przez co nie moge dalej rozwijac sie w jednym kierunku a mam jeszcze glod rozwoju, poszerzania kompetencji (chociazby przez podyplomowke z analityki czy kursy na platformach e-learningowych).
Chce przejsc na PMa badz Wdrozeniowca/kogos pochodnego. Jestem dobry w koordynowaniu dzialan kilku dzialow, spinania ich pracy w calosc. Lubie kontakt z ludzmi, zbierac wymagania od klienta, szkolic uzytkownika koncowego. Mowie biegle po angielsku, znam cykl zycia produktu, generalnie tworzenie oprogramowania od zaplecza ;), agile/scrum, testy UAT, tworzyc prezentacje/szkolenia/instrukcje, generalnie testowanie (czy to testy API czy UI/UX, cross-browser, ). Narzedzia typu jira/azure DevOPS, confluence rowniez doskonale znam. Pracowalem w roznych typach projektow - m.in e-commerce, SaaS, wlasna aplikacja zlozona z kilkunastu microserwisow. Mutlitasking mi nie straszny, praca pod presja czasu rowniez. Dobrze dogaduje sie z ludzmi, czy to od strony dev czy biznesowej. Najchetniej podjalbym prace czesciowo wyjazdowa do klienta (czy to na wdrozenia czy poprowadzic warsztaty etc) - prawko oczywiscie posiadam.
Jestem sumienna i zaangazowana w to co robi osoba. Potrafie szybko adaptowac sie do sytuacji, tak samo nauka nowych narzedzi nie jest dla mnie problemem. Mam checi i przestrzen na rozwoj i uwazam sie za osobe, w ktora warto zainwestowac, wykorzystam dana mi szanse.
Jezeli kogos takiego szukaja u was badz mielibyscie jakas propozycje to napiszcie na maila rworkz@proton.me
Chetnie tez uslysze feedback co do moze jakiejs innej sciezki kariery.
P.S Zachowajmy kulture, jak nie masz nic zwiazanego z tematem do napisania to prosze, wstrzymaj sie z postem.
#szukampracy #pracbaza #korposwiat #it #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: lekarz, glazurnik, spawacz
czyli ciężka praca fizyczna za półdarmo w brudzie i pyle (wyjątek lekarz bo tylko brud).
Tylko IT się liczy i raczej w tym celuj. Największe wypalenie jest właśnie w
@mirko_anonim: coraz wiecej korpo zawija sie z Polski do Indii
@git_commit: jak Hindus jest dla ciebie konkurencja to lepiej jak wybiora Hindusa.