Aktywne Wpisy

Akuzativ94 +59
Chuopska siłownia z uchwyconym po części stanowiskiem do grania (po lewej stronie) do oceny. W sumie gdyby nie to, że trzeba pracować, to mógłbym siedzieć w tej swojej bazie prawie 24/7 xD
#stanowiskogracza #pcmasterrace #mirkokoksy #silownia #gry
#stanowiskogracza #pcmasterrace #mirkokoksy #silownia #gry
źródło: IMG_4982
Pobierz

Mirki mam zagadkę. Byłem u psychologa na NFZ który stwierdził u mnie wstępnie adhd ale zostałem przekierowany do psychiatry alby to określił. Problem w tym że termin mam dopiero za rok a czuję że ciągle przez to cierpi moje życie prywatne i komfort życia. Myślałem żeby pójść do psychiatry prywatnie i finansowo dałbym radę jeszcze dociągnąć do tego roku ale właśnie potem wychodzi głupia sytuacja że idę do lekarza i co mam mu powiedzieć xd że już u mnie zdiagnozowali ? Mam wrażenie że mnie wyśmieje że po co w takim razie do niego przychodzę. Chciałbym po prostu po tym roku już nie przepalać kasy tylko podjąć leczenie w ramach NFZ. Potrzebuje opini kogoś z boku, może ktoś miał podobny problem ?
#adhd #psychologia #psycholog #zdrowiepsychiczne #medycyna #psychiatra
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Weź pod uwagę to, że czekając na "darmową" wizytę przez rok, stres oraz inne niekomfortowe sprawy mogą ci zrobić większe koszta (głównie na zdrowiu).