Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zbudować relację, gdy partnerka nie zadaje pytań?
Czy normalne dla Was Panowie jest to, że kobieta na samym początku relacji mówi że nie będzie zadawała żadnych pytań, bo ona nie chce żebym czuł się przesłuchiwany ? Wszystko mam sam opowiadać, co robiłem danego dnia czy co było w pracy natomiast kompletne zero pytań z jej strony...
Jak mam stworzyć relacje z kobietą która mnie ignoruje czy nie potrafi się zainteresować sama z siebie co u mnie się dzieje...

#zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: pewnie ma coś grubego do przewalenia, dlatego nie zadaje pytań bo sama nie chce być pytana, a jeżeli z przeszłością wszystko ok, to znaczy, że jesteś jakimś beciakiem, zapchaj dziurą, dodatkiem, bo jeżeli kobiecie na facecie zależy to ona go będzie o wszystko wypytywała i wszystkim się przejmowała. Ogólnie pewnie to drugie skoro początek związku, chyba, że laska młoda i niepewna siebie ale jak starsza to wiadomo, że jesteś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
szlachetna-aktywiska-74: nie jest normalne.
Powiedz jej, że to trochę dziwne dla ciebie i żeby pytała, jeśli coś chce wiedzieć. Oczywiście sam z siebie też się dziel, opowiadaj, ale bez brania pod uwagę jej nietypowego pomysłu. Stawiaj granice od początku - wg mnie nie musisz godzić się na jakieś takie dziwne i nieuzasadnione życzenia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz