Aktywne Wpisy

Nie mieszkam w #warszawa więc mnie to nie dotyczy, ale czy serio jest tam aż taki nadmiar ulic, że część przerabia się na parki xD?
#polska #ciekawostki
#polska #ciekawostki
źródło: 702298822_122362218386225590_7635830142896026446_n
Pobierz
Teuvo +83
jestem naukowcem i przez ostatnie 2 lata i 3 miesiące przeprowadzałem na was eksperyment socjologiczno-behawioralny do mojej pracy bez waszej zgody dziękuję za udział w badaniu

Wpadlem w ciężka #depresja.
Kobieta mnie rzuciła, zerwała ze mną kontakt. Zważywszy na fakt, że pracujemy obok siebie muszę się zwolnić z roboty bo nie dam rady z nią pracować. Mam zle wyniki badań, więc martwię się o zdrowie. Mówię matce o swoich rozterkach to mówi że po co o niej myślisz, daj sobie spokój a mi z każdym dniem jest coraz gorzej. Mam otyłość brzuszna, mieszkam z rodzicami więc dołuje się totalnie słysząc że to nic takiego. Nie mam znajomych, nie mam w sumie pracy, mam oszczędności ale co z tego skoro mam doła. Snuje się po mieście, w domu mnie dobija wszystko bo ciągle myślę o byłej, o jej słowach że zmarnowałem jej czas, że ciągle płakała przeze mnie. Gryzie mnie to, nie wiem co robić ze sobą...
#zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Nie rozum mnie źle, ale to nie jest depresja tylko żałoba, która z depresją nie ma nic wspólnego.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ciężką depresja to nie jest kwestia jak się czujesz, tylko jest diagnozowana, psychiatra a potem zobaczysz. Obrzydza mnie, ale jednocześnie rozumiem, że czasem ciężko ubrać słowa w rzeczywistość.
pozbierasz się, ale potrzebujesz czasu, jak już żałoba się zmieni w motywację, to wykorzystaj to do odbicia się
W sumie siłkę już możesz ogarniać, wyżyjesz się trochę
@mirko_anonim: Ja mam otyłość jajeczną
idz do lekarza po jakieś uspokajacze albo zacznij jeść psylocybine.
Słuchaj chłopie!
Jak tylko uda się poderwać kobietę,
To koniecznie trzeba o niej zapominać i podrywać kolejne i kolejne lochy, az do momentu że
dobrze by było abyś się nie zwalniał. w jednym pomieszczeniu pracujecie czy jak?
byłeś toksyczny? to prawda że płakała ciągle przez ciebie?
bo jeżeli tak było to trochę nie rozumiem, skoro i tak nic dla ciebie nie znaczyła.
Poza tym twoja historyjka się nie klei za bardzo bo najpierw piszesz że musisz tę babę oglądać w robocie a potem że nie masz pracy, jak to jest w końcu?
Muszę się
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰