Aktywne Wpisy
nowszyja +103
Czaicie, że część społeczeństwa tak bardzo nie ma co ze sobą zrobić po pracy, że wolny czas spędza na łażeniu za psem i czekaniu aż się zesra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
mati1990 +13
a polacy chcą dostęp do broni xD
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower

Pytanie z kategorii #silownia #mikrokoksy
Czy warto kontynuować współpracę z trenerem?
Od roku (albo nawet dwóch) korzystam ze współpracy online — 3 treningi w tygodniu + dostęp do aplikacji z przepisami ale nie korzystam z niej bo nie smakują mi a z ważeniem składników to u mnie ciężko. Płacę 220 zł miesięcznie i szczerze mówiąc, to już trochę sporo w kontekście moich innych wydatków.
Trenuję FBW i czuję progres, jeśli chodzi o siłę i ciężary, ale niestety pod względem wyglądu jest gorzej, bo nie potrafię ogarnąć jedzenia (teoretycznie musze wdrożyć redukcje).
Dodatkowo niedługo czeka mnie spadek dochodów (kończy mi się ulga dla młodych po 26. roku życia), więc zastanawiam się, czy nie warto byłoby zoptymalizować wydatków.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Dla mnie trener personalny to
@mirko_anonim: nie warto
Po roku to powinieneś być w stanie sam budować rozpiski
Poza tym co jest trudnego w diecie? Od kiedy udowodniono że człowiek nie potrzebuje na masie więcej niż 1.8g /kg białka to przecież wystarczy jeść dwa serki wiejskie dziennie poza tym normalnie ostatecznie
@Pat6er @DorodnyTucznik FBW Sakera to słaby plan napisany na szybko na kolanie. Zdecydowanie lepszym planem GPP dla poczatkujących będzie plan od Seby Kota (tylko odjąłbym trzymanie tempa).
Tu bardziej chodzi o to że ludzie chodzą po tych trenerach i płacą kasę żeby dostać split wygenerowany przez gpt, kurdybjrst mnóstwo sprawdzonych darmowych planów.
@Pan_Szeryf: przecież to jest kontynuacja ogólnej myśli planów 5x5 i zawiera wszystkie ćwiczenia wielostawowe.
Jego plan jest prosty, elementarny i jednocześnie kompletny. Jest to plan na jak najszybsze nabranie
@DorodnyTucznik - a jak oceniasz Fitatu? Może lepiej zamiast Yazio?
@ułożony-odkrywca-35 - no właśnie u mnie bardziej redukcja jest potrzebna i tak,
@mirko_anonim: XDDD
@mirko_anonim: chat GPT zrobi to dla Ciebie za darmo a pewniw wyjdzie, ze ten chlop Ci wyslala przepisy z Chata XD
@Pan_Szeryf: napisałem z anonima, bo wstawiłem pastę o serwerowni bo przykro mi się zrobiło że marnuje czas na rozmowy z debilami którzy zamiast podać jeden argument/ kontr argument jedyne co są w stanie to napisać xd. Ale i tak łaskawy byłeś że bez ad personam - zapewne gdyby był jakikolwiek nick to byś się zesral bo nie masz nic innego