Aktywne Wpisy

lubie-sernik +136
Jestem już 16. dzień w #azja i nic nie wskazuje na to, żebym miał w najbliższym czasie wracać do Polski.
Przepraszam, że rzadko dodaję wpisy, ale tyle się u mnie teraz dzieje. Do tego w pracy mam naprawdę sporo do zrobienia.
W poniedziałek byłem z @Arcane89 i Jaruwan w polsko-włoskiej restauracji. Jedliśmy pierogi ruskie i z mięsem – były przepyszne. W Krakowie bardzo ciężko byłoby znaleźć tak dobre pierogi... Piliśmy też
Przepraszam, że rzadko dodaję wpisy, ale tyle się u mnie teraz dzieje. Do tego w pracy mam naprawdę sporo do zrobienia.
W poniedziałek byłem z @Arcane89 i Jaruwan w polsko-włoskiej restauracji. Jedliśmy pierogi ruskie i z mięsem – były przepyszne. W Krakowie bardzo ciężko byłoby znaleźć tak dobre pierogi... Piliśmy też
źródło: 1
Pobierz
Apiro +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 076f987ea05e791fa6c0de82dc3d003c95982103438bc7532707bef9e0f02fccC
PobierzStrasznie wczoraj zachlałem. Tworzyłem wartość do piątej rano. Film mi się urwał jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż n--------a. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano bo mam obowiązki. Mam markę osobistą. Niektórzy mówią, że nie można chlać jak się ma biznes, ale to nie prawda. Można, tylko trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność.