Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wyjawię Ci cały sekret. Po prostu kobiety i mężczyźni zasadniczo różnią się od siebie, więc to, co jest względnie normalne dla jednej płci, będzie dość dużym odstępstwem od normy w przypadku drugiej.
  • Odpowiedz
A gdyby mężczyzna ubrał coś podobnego na siłownię i zaczął ćwiczyć, od razu byłaby z niego beka. Gdybym jeszcze zadał takie pytanie na Wykopie, to pewnie wszyscy zlinczowaliby mnie komentarzami, że jestem niedowartościowany / z kompleksami czy coś w tym stylu

@mirko_anonim: wielokrotnie widziałem ludzi trenujących trójbój w leginsach na siłowniach i w życiu nikt z nikogo nie miał żadnej beki, tylko no wiadomo normalne leginsy bez pushupu, przecie leginsy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopy chodzą też w rajtuzach na siłownie i mam osobiście neutralne nastawienie do tego, a ja sam biegam w lecie w krótkich leginsach do połowy uda po mieście. Są zajebiście lekkie i przylegają do ud idealnie więc mi się moje kopyta nie obcierają.

@znowuzapomnialemhasla Najśmieszniejsze są patusy w rushguardach PITBULLWESTCOAST co robią groźne miny a są zazwyczaj na strzała.
  • Odpowiedz
@dsomgi00: a to masa takich na siłowniach co poszli 3 razy na zajęcia bjj i chodzą w jednym takim rushguardzie z dziesięcioma napisami każdy w innej czcionce przez miesiąc bez prania bo innego nie mają, podobnie u ludzi co raz w życiu startowali w runmagedonie, 4 razy w tygodniu na siłowni i za każdym razem w koszulce runmagedon xD
  • Odpowiedz