Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: A może byłbyś dzisiaj alimenciarzem i wyalienowanym ojcem bez dostępu do swojego dziecka? Nie zawsze coś co się nie przytrafiło jest złe. Najczęściej tęsknimy za tym czego zaznaliśmy za mało lub w ogóle.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ciężko stwierdzić czy wyszedłbyś na tym lepiej czy gorzej, mogłeś poznać miłość życia w liceum, niezapomniane chwili, potem ona by cię rzuciła, a ty zrobiłbyś sepuku, takie historie też bywały. Z perspektywy czasu może i było łatwiej ale u ciebie występuje typowe zjawisko podkolorowywania przeszłości, częste w psychologii, gdy w aktualnym czasie jest Ci źle to wracasz do przeszłości i zaczynasz tworzyć historię, że gdybym zrobił tak, a nie
  • Odpowiedz
ja jak kiedyś znalazłem zdjęcie z gimbazy czy średniej to na prawdę poziom kiedyś był ultra niski xD szczerbate mateusze w za dużych bluzach z kapturem lub sebki o aparycji szczura

@mirko_anonim: W tej szarości i byle jakich luźnych bluzach były Sebki mniej lub bardziej atrakcyjne
  • Odpowiedz
ać miłość życia w liceum, niezapomniane chwili, potem ona by cię rzuciła, a ty zrobiłbyś sepuku, takie historie też bywały. Z perspektywy czasu może i było łatwiej ale u ciebie występuje typowe zjawisko podkolorowywania przeszłości, częste w psychologii, gdy w aktualnym czasie jest Ci źle to wracasz do przeszłości i zaczynasz tworzyć historię, że gdybym zrobił tak, a nie inaczej to byłoby super. Jak teraz masz słaby charakter i Ci nie idzie,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mam to szczęście, że mając już 13 lat byłem świadom, że nie chcę żyć w poczuciu straconego czasu - który i tak zresztą straciłem. Próbowałem wychodzić z ludźmi i integrować się, ale i tak nic z tego nie wychodziło, bo byłem już definitywnie s---------y. Chociaż wpływ też zdaje się miał fakt, że około 2008 roku z całego mojego osiedla rodzice moich kolegów zaczęli wyjeżdżać do UK bo otworzyły się
  • Odpowiedz