Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: wystarczy, ze nie bedziesz sie bal, ze cos popsujesz (bo na poczatku tak zjebiesz). A jak sie boisz to zawolaj znajomego i niczym sasiedzi zacznijcie dzialac ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z YT tylko musisz mieć podejście że za pierwszym razem nie bedzie idealnie. Masz problem i szukasz poradnika na yt i potem dzialasz. Wszystkie da się nauczyć tylko potrzeba praktyki.

Co do mebli to najlepsze instrukcje ma ikea a inni to różnie choć z czasem po złożeniu wielu mebli to nie jest takie trudne bo praktycznie wszystko się podobnie składa.
  • Odpowiedz
@game_changer: fakt, ale tyle co sam musialem rzeczy rozwalic to glowa mala i w moim odczuciu to duzo osob ma strach, ze cos z----e, no i z----e ale co z tego? Drugi raz zrobi dobrze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Szukaj info w internecie i próbuj. Nauka na własnych błędach jest najlepsza. Mówi ci to 30letnia baba, ktora nie boi sie wymienić siłowników w samochodzie, położyć paneli, szlifować stołu czy "borować" dziur w ścianach. Ja przez lata mialam w glowie, ze jak ejstem babą, to na pewno nie dam rady, ale zacięcie było silniejsze. Jak coś s-------e, to wiem że to moja wina i musze kupić nowy material czy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-innowator-91: Ja ostatnio pierwszy raz w życiu nakładałem gładź szpachlową, a potem równałem ściany.
Pierwszy pokój - 3 x poprawiałem, nakładałem, szlifowałem, poprawiałem,
Drugi pokój - małe poprawki,
Trzeci pokój - nakładanie i szlifowanie, mikro poprawki.

Więc generalnie, metoda prób i błędów. Oczywiście najpierw mały tutorial z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kurła ja tez nie ogarniam zona mnie zmusza i w------m sie, tyle, ze ja mieszkam w bloku. A najlepsze jest to, ze jak zatrudnilem typa to jeszcze musialem po nim poprawiac wiec chyba sie lepiej p--------c i zrobic samemu niz zaplacic :) A jezeli chodzi o dwie lewe rece to mysle, ze praktyka czyni mistrza. Ale dalej, w-----a mnie to niemilosiernie bo najczesciej robie cos pierwszy raz z poradnika
  • Odpowiedz