Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +201
Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443
Pobierz
Artimeges +57

Do napisania tego postu zmotywował mnie wcześniejszy wpis gdzie nasz 19-letni Mirek szuka swojej drogi zawodowej.
A teraz z pytaniem wychodzę do was ja, świeżo upieczony 30-latek.
Mam dobrą pracę jako kierowca ciężarówki, często jestem w domu i zarabiam nienajgorzej bo średnio wychodzi 9900 netto.
W branży jestem od 5 lat i staje się już ona dla mnie nudna i monotonna, chciałbym się przekwalifikować żeby robić coś innego lecz nie wiem w którym kierunku zadziałać. Zdaję sobie sprawę że czego bym nie wybrał napewno zarobki takie jak mam obecnie są nieosiągalne ale docelowo do takich zarobków lub większych chciałbym dążyć.
Wykształcenie mam średnie-techniczne. W co waszym zdaniem warto uderzać?
Za każdą wartościową odpowiedź dziękuję i pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#praca #pracbaza #rynekpracy #zycietruckera
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Zawsze mnie ciekawiło - czy pielęgniarz musi myć pacjentów i ogarniać ich pampersy? Bo tak sobie myślę - 5 lat studiów do czegoś takiego?
Zmień Kraj, co to znaczy często w domu?
W domu masz być codziennie po max 8-10 godzinach, jest mnóstwo pracy na tirach cinto oferują..
Tak czytam i słyszę
Bo mnie wizja żylaków od ciągłego stania odstrasza od tego typu prac.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta