Aktywne Wpisy

bomba4 +265
Polacy chodzą jak w zegarku. Dokładnie tak jak firmy sobie zaplanowały
#latwogang
#latwogang
źródło: 1000241611
Pobierz
red7000 +251
zajebiste te szatnie były, klimat więzienny
źródło: temp_file1911396031852578079
Pobierz

Witam Mirki i Mirabelki
Ostatnio zostałem oszukany i potraktowany jak śmieć przez pewną firmę (Nie chcę tutaj pisać przez którą), a dokładniej jej właściciela. W skrócie: Mieli zrealizować pewną usługę / zlecenie które zostało zrealizowana źle, a sam właściciel firmy był bardzo chamski i traktował mnie jak śmiecia jednocześnie próbując pokazać że jest kimś, a ja nieznaczącym gównem. Do tego robił z siebie idiotę z IQ buta.
Nie chcę się tłuc po sądach, straciłem pieniądze i zostałem z fuszerką, trudno.. Natomiast żeby owy pan (A raczej młodzik który myśli że wszystko mu można bo się trochę dorobił) także poniósł jakieś konsekwencje, to myślałem zgłosić go do UOKIK (Anonimowo) żeby nie przyjeżdżał mi potem pod dom
Na stronie ma umieszczone fałszywe "Statystyki" opinii. Według tego co jest na jego stronie, to ma ponad 800 opinii gdzie jest 4.9 gwiazdki, ale po wejściu na stronę z opiniami, to już jest 90 opinii i średnia to 2.5 gwiazdki. Dodatkowo regulamin pozostawia wiele do życzenia, bo jest jest pełno niespójności. Opinii na Google jest ponad tysiąc i wszystkie brzmią podobnie i każda ma 5 gwiazdek więc duże prawdopodobieństwo, że są kupione.
Jak wygląda takie zgłoszenie z anonima i czy w ogóle jest sens? Mi to wygląda na manipulację opiniami i wprowadzanie klienta w błąd,
#uokik #sklep #firma #usluga #budowlanka #budownictwo #janusz #januszerka #finanse #biznes #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt