Aktywne Wpisy
encart30 +165
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

PtactwaWiele +302
Myślałem że wykopki jak zwykle przesadzają z odklejką w gastro. Aż do wczoraj…
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze
Byłem w pewnym lokalu z meksykańskim jedzeniem w okolicach wrocławskiego rynku. Nie było obsługi kelnerskiej trzeba było podejść do baru i wziąć karty samemu. I spoko - ja tam nie przepadam jak ktoś za mną biega. Wybrałem sobie jedzenie i podszedłem do lady złożyć zamówienie. A Pani podając mi terminal do zapłaty pyta czy chce dać napiwek xDDD
Rozumiecie? Jeszcze

lekarstwo? uśiwadomomienie sobie ze ma sie jedno życie
Do tego jest takie coachingowe narzędzie, żeby sobie uświadomić upływ czasu - można w necie znaleźć formatki do wydruku - na kartce masz kwadraciki - w poziomie 51 (tyle ile tygodni w roku), w pionie np. 100 (maksymalny czas życia w latach). To reprezentuje wszystkie tygodnie, jakie
O ile nie chcesz zostawić czegoś dzieciom (np. nieruchomości) to finansowym optimum jest jw. umrzeć z zerem na koncie i nie jest to ironia.
Oczywiście pewnie to wynika z doświadczeń z dzieciństwa, to problem z gatunku #psychologia
trochę się rozpędziłeś z tym baitem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz.
Jeżeli oszczędzanie sprawia ci radość to po co przerywać?
Zacznij szukać okazji, na przykład wakacje last minute.
Albo zaglądaj do @Adolf_HODLer to ci coś znajdzie