Aktywne Wpisy

CzekoDonut +140
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +309
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

lekarstwo? uśiwadomomienie sobie ze ma sie jedno życie
Do tego jest takie coachingowe narzędzie, żeby sobie uświadomić upływ czasu - można w necie znaleźć formatki do wydruku - na kartce masz kwadraciki - w poziomie 51 (tyle ile tygodni w roku), w pionie np. 100 (maksymalny czas życia w latach). To reprezentuje wszystkie tygodnie, jakie
O ile nie chcesz zostawić czegoś dzieciom (np. nieruchomości) to finansowym optimum jest jw. umrzeć z zerem na koncie i nie jest to ironia.
Oczywiście pewnie to wynika z doświadczeń z dzieciństwa, to problem z gatunku #psychologia
trochę się rozpędziłeś z tym baitem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz.
Jeżeli oszczędzanie sprawia ci radość to po co przerywać?
Zacznij szukać okazji, na przykład wakacje last minute.
Albo zaglądaj do @Adolf_HODLer to ci coś znajdzie