Aktywne Wpisy

Tamerlan +643
Tego się k*rwa nie da skomentować inaczej niż XDDDDDDDDDDDDDDD #peretti #heheszki #humorobrazkowy #patologiazmiasta
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierz
Dorciqch +79
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz

@mirko_anonim: w wieku 16 lat sie ohajtaliście ? @mkarweta ty w ogole czytasz te wysrywy zanim zaakceptujesz ?
@Zulf: Niby po czym wywnioskowałeś kiedy był ślub? xD Masakra.
Mniej-więcej czytam. Elo.
Wspczuję serdecznie. Dąż do opieki naprzemiennej za wszelką cenę. Postaraj się dogadać na ile to możliwe i nie traktuj rozwodu jak niepowodzenia, ale początek czegoś nowego. Nie oceniam jej, ani ciebie, bo nie znam historii, a prawda leży gdzieś pomiędzy. W trudnych chwilach znajdź sobie wsparcie wśród nabliższych.
Z drugiej strony człowiek młody i głupi, nie widzi i nie potrafi weryfikować drugiej osoby przed podjęciem takich ważnych
@KrzysztofWu:
@mirko_anonim: gowno masz doswiadczenia i radzisz. Z kazda jest to samo, kluczem jest intercyza
Ja nigdzie nie stwierdziłem, że małżeństwo to wieczna mordęga, tylko co się dzieje PO "wygaśnięciu tej umowy" i że jest to mocno ryzykowna sprawa.
Jeżeli małżeństwo to nie umowa, która daje pewne korzyści (a daje), to po co to brać? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Samą
@mirko_anonim: Doświadczenie mi podpowiada, że w takich sprawach warto poznać opinię dwóch stron.
Mylisz się, małżeństwo to była od zawsze gwarancja dla obydwu stron, to był fundament do założenia rodziny i do dbania jedno o drugie, tylko od nie dawna głównie media nawaliły do głów kobiet fikcyjne obrazy tego jak powinien wyglądać związek i jak powinno wyglądać życie od strony technicznej i wizualnej przez co teraz ludziom nie pasują normalne rzeczy i wydaje się że ciągle jest nie tak jak powinno
@elena-mary: wez nie kłam,
Chłopy maja swój dom przed ślubem,biorą ślub , rodzą się dzieci ich,
I jak jest rozwód to chłop dostaje kopa w doppe bo ma zrobić miejsce dla baby już obcej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord