Wpis z mikrobloga

✨️ Pierwszy motocykl po zdaniu prawka – co wybrać?
Hej Mirki. Po zdaniu prawka pod koniec zeszłego sezonu, szukam pierwszego Moto. W związku z tym, chciałem się doradzić. Przeznaczenie na dojazdy do pracy, weekendowe wypady z plecaczkiem + jakiś zjazd z asfaltu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wstępnie upatrzyłem sobie nowego trampka, w sumie od zawsze mi się podobały ;) Czy to dobry wybór ? Ktoś ma i może doradzić? Ewentualnie coś innego w tego typu zastosowaniu?
#motomirko #motocykle

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Obojętnie, weź taki który Ci się podoba, wszystkie współczesne motocykle są dobre i fajne. Na początku i tak nie będzie dla ciebie większej różnicy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: trampek bardzo fajny wybór, przymierz się jeszcze do 800de. Z tym zjezdzaniem dobra droga, tylko najpierw zacznij sobie od szuterkow, naczu się na stojąco jeździć, wyczuj jak chodzi tyłek, jak sie hamuje i na spokojnie. Frajdy będzie sporo ;-)
  • Odpowiedz
Tylko się nie pakuj w żadnego vstroma 650 bo zdechniesz z nudów.

@bocznica: a co niby w Stormiaku nudnego? Wsiadasz, jedziesz i się nie przejmujesz. Jak chcesz moto z charakterem czy zadziorem to się bierze jakiego Superbike'a czy Junaka do remontu.
  • Odpowiedz
@bocznica: pitu pitu. Nowym trampem i GSem 1250 też jeździłem na jazdach testowych i dopóki się nie zjedzie w ciekawe miejsce to też są nudne. Przy Japonii i BMW to trasa ma być ciekawa, a motocykl ma nie przeszkadzać
  • Odpowiedz