✨️ Zaskakująca historia z książką sprzed 24 latⒾ Kiedyś od mojej mamy dostałem książkę, którą to ona dostała od swojej znajomej, gdy robiły porządki po jej zmarłej matce. Książka była oryginalnie zapakowana w folię a w środku mnie zastał rok wydania 2002r. Czy to możliwe, że przez 24 nikt jej nie rozpakował i ta książka tyle lat leżała u tej kobiety? Daje to ciekawe refleksje na temat odkładania rzeczy na jutro. #ciekawostki #takaprawda #zycie
Czy to możliwe, że przez 24 nikt jej nie rozpakował i ta książka tyle lat leżała u tej kobiety? Daje to ciekawe refleksje na temat odkładania rzeczy na jutro.
@mirko_anonim: to sie nazywa nietrafiony prezent, kiepsko u CIebie ze znajomoscia ekonomii - nawet zakladam, ze nie
A wiecie, że ten skorumpowany łysy s-------n z FIFA jest na każdym meczu? Czasem różnica to tylko parę godzin, więc aby na nie dotrzeć, wszędzie lata prywatnym odrzutowcem. A ty p0laku z---------j z butelkami plastikowymi do Lidla dla planety xD
Kiedyś od mojej mamy dostałem książkę, którą to ona dostała od swojej znajomej, gdy robiły porządki po jej zmarłej matce. Książka była oryginalnie zapakowana w folię a w środku mnie zastał rok wydania 2002r. Czy to możliwe, że przez 24 nikt jej nie rozpakował i ta książka tyle lat leżała u tej kobiety? Daje to ciekawe refleksje na temat odkładania rzeczy na jutro.
#ciekawostki #takaprawda #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to sie nazywa nietrafiony prezent, kiepsko u CIebie ze znajomoscia ekonomii - nawet zakladam, ze nie