Aktywne Wpisy

kolicuch +219

oink_oink +6
#nieruchomosci #budujzwykopem #remontujzwykopem
Jak kupujecie dom, to jak byscie sie zabezpieczyli zeby nie trafic na takiego co ja, ktory ma dach dziurawy jak ser szwajcarski.
Przed kupnem byscie wpadli na pomysl zeby jakos to sprawdzic jak sprzedajacy Was zaklina ze wszystko funkiel nowka niesmigana i wszystko pico belo ?
Ps. sprawa jest w sadzie, bo sprzedajacy stwierdzil ze nie bedzie odbieral telefonow, czy to moich czy
Jak kupujecie dom, to jak byscie sie zabezpieczyli zeby nie trafic na takiego co ja, ktory ma dach dziurawy jak ser szwajcarski.
Przed kupnem byscie wpadli na pomysl zeby jakos to sprawdzic jak sprzedajacy Was zaklina ze wszystko funkiel nowka niesmigana i wszystko pico belo ?
Ps. sprawa jest w sadzie, bo sprzedajacy stwierdzil ze nie bedzie odbieral telefonow, czy to moich czy
źródło: image
Pobierz

Żałuję, że mam dziecko.
Tyle chciałem napisać. Po prostu żałuję.
Straciłem całe swoje życie. Nie mam chwili prywatności, nie mam w ogóle czasu dla siebie. Całe moje życie, czas wolny, wszystko co robię kręci się tylko wokół jednego. Tragedia. Żałuję, że mam dziecko.
#rodzicielstwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: Trzeba było się zastanowić nad tym wcześniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Bo robić dzieci to trza z planem.
Bam bam bam walnąć 3 dzieci w 4-5 lat.
Potem te starsze opiekują się młodszym i po 6-8 latach ma się luz.
A jak
@darknightttt: nie zajmować tylko bawić się nawzajem, spędzać czas, oglądać bajki, uczyć się razem,
To już sprawi że odpada ci kilkanaście kilkadziesiąt % czasu dziennie na dziecko.
Wiadomo myć i zmieniać pieluchy to już raczej rodzice muszą
Nie mamy też problemu z tym, żeby któreś z nas pojechało na weekend w góry ze znajomymi czy nawet na kilkudniową wycieczkę zagraniczną –
@darknightttt: Pewnie nie masz dzieci i mówili Ci to, co chcesz usłyszeć.