Też kobiety: Ojej, idź się popłacz bo żadna ci nie daje,
A teraz spójrz mi w oczy i powiedz mi uczciwe z ręką na sercu. Czy jakaś kobieta ci tak kiedyś powiedziała czy masz takie poglądy na podstawie historii z wykopu i reszty
@SoplicaTadeusz: ogolnie duzo tutaj takich tekstow, wyciagnietych razem z farfoclami z d--y, na tagu logikarozowychpaskow widac sami fantasci bycia kukoldem ( ͡°ʖ̯͡°) meh, schodzi na psy ten portal
@xede: Zgadzam się. Na tych tagach gdzie narzeka się na złe baby przewijają się ciągle te same teksty i sytuacje, które są niczym innym jak tylko harlekinami łykanymi i plusowanymi za każdym razem. A potem tacy ludzie mają pogląd na kobiety i relacje zbudowany na podstawie portalu ze śmiesznymi obrazkami
skuteczny-patriota-35: @SoplicaTadeusz: obstawiam że OPowi chodzi o takie myśli na głos. Niemniej jednak ciężko się nie zgodzić, bo to tak jakby ci babcia mówiła że przystojny z ciebie kawaler a w praktyce każda dziewczyna na spotkaniu z tobą musi "pilnie wyjść" i nigdy się nie odzywac
rzetelny-opowiadacz-47: @SoplicaTadeusz: wprost to raczej żadna nie, OP wyolbrzymił, ale odpisać "wyjdź do ludzi" i uciąć kontakt to już tak. Zwyczajnie wiele osób nie będzie za free innych zabawiać, albo dla nich relacja dobrze rokuje albo do kosza.
@SoplicaTadeusz: Proszę, jestem, specjalnie dla Ciebie zalogowałem się, bo od tygodnia omijam wykop. Tak, mam swoje problemy i zaburzenia, ale mam partnerkę (a przed nią miałem kilka "romansuf" i ONS-ów, głównie tych 2) i w przeciwieństwie do blackpillowych przegrywów, nie schowałem się we własnej dpie, nie wącham własnych bąków i nie opowiadam toksycznych, nierealnych bzdur (że looksmax nic nie daje, że nie można nad sobą popracować i nie warto tego
majestatyczny-opiekun-33: @SoplicaTadeusz Ja również podobnie jak OP jestem taką osobą, która była odbiorcą takich słów. No nie jest to przyjemne, ale ja już się podchodziłem hipergamia i chady natura
Kobiety: Mężczyźni powinni mówić o swoich uczuciach.
Ok, czuję się samotny.
Też kobiety: Ojej, idź się popłacz bo żadna ci nie daje, Po za tym jesteś sam sobie winien, jakbyś nie był toksyczny to byś nie był sam.
#zwiazki #takaprawda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
A teraz spójrz mi w oczy i powiedz mi uczciwe z ręką na sercu. Czy jakaś kobieta ci tak kiedyś powiedziała czy masz takie poglądy na podstawie historii z wykopu i reszty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰