Aktywne Wpisy

thorgoth +301
Bardzo ciekawy materiał wideo z komendy we Wrocławiu.
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie

Zapraszam do wykopania: Stworzyłem "Nie wiem, ale się dowiem!", ale zostałem z niczym.
W eseju opowiadam jak zostałem oszukany w 9 miesiącu ciąży (2 tygodnie przed przyjściem mojego syna na świat) - po moim załamaniu psychicznym. Po wyjściu ze szpitala (kilka miesięcy później) zostałem zbanowany jak byłem w ciężkim stanie. Wydarzenia występowały blisko siebie w okresie półtorej roku.
W materiale są głosówki jak Głos kanału Bezi Wojciech Wróbel przyznaje się do
1) “znikających”
W eseju opowiadam jak zostałem oszukany w 9 miesiącu ciąży (2 tygodnie przed przyjściem mojego syna na świat) - po moim załamaniu psychicznym. Po wyjściu ze szpitala (kilka miesięcy później) zostałem zbanowany jak byłem w ciężkim stanie. Wydarzenia występowały blisko siebie w okresie półtorej roku.
W materiale są głosówki jak Głos kanału Bezi Wojciech Wróbel przyznaje się do
1) “znikających”
źródło: beziwykop
Pobierz

Cześć,
chcę się przebranżowić aplikowałem do pwc, zagrałem w te śmieszne gierki na telefonie, czekam na feedback, możecie mi powiedzieć jakie mogą być pytania po angielsku w następnej części?
#pwc #big4 #korpo #audyt #intern #staz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
1. Tell us something about yourself
2. what is the best job in the world?
kurde wiecej nie pamiętam ma ktos wiecej mirasy?