Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +131
Jak Legia dzisiaj przegra z Widzewem to jednemu wylosowanemu spośród pulsujących ten post Mireczkowi zamówię pizzę do 50 zł przez pyszne.pl.
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo
Dodatkowe warunki:
- napisz w komentarzu "Legia to chuuje a Lech mistrz Polski" lub inną rymowankę przeciwko Legii
- zielonki w---------ć
- kibice Legii tak samo

duzy_gracz +162
Minus 44.5 kg w 10 miesięcy bez tabletek. Sama dieta i trening siłowy plus spacery. Wegetarianizm zmniejszył mi apetyt. Całkowita abstynencja od słodyczy również. Jeszcze 40kg przede mną i lecę z czystą masą.
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
#maly_gracz
#odchudzanie #silownia #wegetarianizm #weganizm #wygryw #dieta
źródło: 1000010869
Pobierz

Coraz częściej myśle że taka teoretycznie "zwykła" plażowa sylwetka to efekt brania jakiegoś towaru xd. Ćwiczę w domu z hantlami różne partie ciała a i tak na koniec dnia wyglądam jak jakiś seba z gimnazjum napięty do zdjęcia xd. Punktowo jakieś miejsca w mięsniach wypukłe a reszta to suche. Ja nie wiem jak to ludzie robią że osiągają jakieś efekty i nie mówię o takich instagramerach z perfekcyjną sylwetką ale nawet taka atletyczna/piłkarska sylwetka to dla mnie nie do osiągnięcia. A jeszcze zejdź tutaj z tłuszczu w międzyczasie itp. to jakieś niewykonalne...
#silownia #mirkokoksy #przegryw #dieta #sport
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ale tak, bardzo dużo instagramowych sylwetek to sylwetki na towarze i nie ma sensu, żeby temu zaprzeczać. Już bardzo małe dawki rzędu 500mg dają bardzo dużą przewagę (ale - uzależniona od tego, ile dana osoba daje od siebie).
Akurat z tym się całkowicie nie zgodzę. W domu z drążkiem, robiąc dipy, hantle i sztanga z gumami to już na tyle dobra baza że można lepić.
Tak jak tu gościu wyżej pisze, nie da się
Naturalnie to zawsze pamiętam było c-----o. Na masie więcej wody i smalcu i Cie nie ma. Na redukcji może i jesteś docięty ale płaski jak placek xD dlatego też nie każdy będzie mógł wygadać dobrze nawet jak będzie dobrze pracował i jadł.