Wpis z mikrobloga

✨️ Jak osiągnąć wymarzoną sylwetkę na plaży?
Coraz częściej myśle że taka teoretycznie "zwykła" plażowa sylwetka to efekt brania jakiegoś towaru xd. Ćwiczę w domu z hantlami różne partie ciała a i tak na koniec dnia wyglądam jak jakiś seba z gimnazjum napięty do zdjęcia xd. Punktowo jakieś miejsca w mięsniach wypukłe a reszta to suche. Ja nie wiem jak to ludzie robią że osiągają jakieś efekty i nie mówię o takich instagramerach z perfekcyjną sylwetką ale nawet taka atletyczna/piłkarska sylwetka to dla mnie nie do osiągnięcia. A jeszcze zejdź tutaj z tłuszczu w międzyczasie itp. to jakieś niewykonalne...

#silownia #mirkokoksy #przegryw #dieta #sport

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: takim ćwiczeniem w domu, to nic nie zbudujesz, bo na bank ten trening jest nieprzemyślany, wysiłek leży i kwiczy, w dieta nie istnieje. No i to zajmuje lata.

Ale tak, bardzo dużo instagramowych sylwetek to sylwetki na towarze i nie ma sensu, żeby temu zaprzeczać. Już bardzo małe dawki rzędu 500mg dają bardzo dużą przewagę (ale - uzależniona od tego, ile dana osoba daje od siebie).
  • Odpowiedz
@arclex:

takim ćwiczeniem w domu, to nic nie zbudujesz

Akurat z tym się całkowicie nie zgodzę. W domu z drążkiem, robiąc dipy, hantle i sztanga z gumami to już na tyle dobra baza że można lepić.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: no tak, rzeźba z psiej kupy to nadal rzeźba. Pół żartem pół serio, ale zobacz, że na zwykłych siłowniach mało kto wygląda jakby ćwiczył, a podciąganiem, dipami i gumami wiele nie zrobisz. Chyba, że masz 160cm wzrostu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak nie masz bardzo dużo mięsa, żeby sylwetka jakoś wyglądała musisz mieć cały czas dosyć niski bf. Jak jesteś d------y to nawet przy wyższym bfie mięso się przebija przez smalec. Jak tego mięsa jest mało to już cienka warstwa smalcu, a umówmy się, że osoba nie ćwicząca z BMI w normie np 180cm wzrostu i 80kg wagi to ma więcej niż cienką warstwę smalcu i wygląda co najwyżej zwyczajnie,
  • Odpowiedz
@Inozythol: +1, a moja mądrość z d--y jest taka, że dla naturala najlepsze, co można zrobić, to właśnie trzymać ten bf na poziomie 10-12%, bo wtedy wygląda na 2x większego niż jest, zwłaszcza na zdjęciach.
  • Odpowiedz
@arclex: dla koksa z większym stażem też. Choć środki dając specyficzne nabicie, pozwalają się bardziej ulać przy zachowaniu widocznie muskularnej sylwetki.
Naturalnie to zawsze pamiętam było c-----o. Na masie więcej wody i smalcu i Cie nie ma. Na redukcji może i jesteś docięty ale płaski jak placek xD dlatego też nie każdy będzie mógł wygadać dobrze nawet jak będzie dobrze pracował i jadł.
  • Odpowiedz