Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +13
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
almete +6
wygrywacie czy nie

Poznałem dziewczynę i mam problem. Jest super, świetnie mi się z nią spędza czas, ma poukładane w głowie, jest ciepła i kochana. Jest też nieużywana(dziewica). Tylko że nie pociąga mnie, nie potrafię odwzajemnić jej uczuć. Ciągle sobie powtarzam, że uczucie przyjdzie z czasem. Ja muszę też kalkulować bo mam już 35 lat i ta dziewczyna to może być ostania szansą na normalne życie. Nie wiem co zrobić. Iść w to dalej czy zostawić ją #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Daj szansę komuś kto ją rzeczywiście pokocha i ty też sobie kogoś takiego znajdź ¯_(ツ)_/¯
Chcesz budować relację długoterminową na podstawie kalkulacji, no moim zdaniem to jeszcze nie dojrzałeś emocjonalnie do budowania takich relacji.
@mirko_anonim: Nie dość, że jej nie kochasz, to jeszcze traktujesz jak rzecz, daj jej spokój.
To proste, w dzieciństwie byłeś odrzucony przez matkę i teraz ciągnie cię do różowych, które cię nie chcą lub są w inny sposób nieosiągalne.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Lata temu byłem tego pewien, a jak przyszło co do czego to nie potrafiłem i nic z tego nie było. Sam tego nie rozumiałem, nie potrafiłem się określić i nie umiałem też jej tego jasno powiedzieć - unikałem itd. Skończyło się szybko, do niczego poważnego nie doszło ale z nawet z krótkiej perspektywy czasu było mi z tym źle.
Nie znam Ciebie, nie znam
Obok są związki "z rozsądku", ale to sobie trzeba wybrać czy warto, najlepiej razem, bo strasznie kiepsko jakby jedna strona czuła, a druga nic.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta