Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: przecież od dawna wiadomo, że geny to jedna strona medalu, a druga to twoje otoczenie, środowisko czyli rodzice. To geny i rodzice odpowiadają za twój sukces w życiu. Wystarczy, że rodzice Cię nie doceniali w młodości i będziesz miał z tego niskie poczucie własnej wartości i brak pewności siebie i pozamiatane. Traumy , problemy psychiczne są dziedziczne nawet nie przez geny, a przez środowisko, dzieci to projekt rodziców, bardzo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
uprzejmy-marzyciel-1: @centerario właściwie to o genach też decydują rodzice. Sami będąc świadomi swoich wad mogą się decydować na dziecko lub nie. Sam wybór partnera to także wybór jakie geny będzie miało twoje dziecko - stąd bardzo niskie dziewczyny wybierają bardzo wysokich chłopaków.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
uprzejmy-marzyciel-1: @Typ_co_gabka_czesze_sie sam przez całe życie myślałem że wszystko zależy ode mnie ale no nie. Będąc brzydki zostaje mi żyć i mieszkać samemu. Jak nie masz gdzie (bo nie dostałeś) to miesięcznie musisz odjąć sobie 3-5k w zależności czy najem/kredyt, więc analogicznie nie masz kasy na inne rzeczy i tak to się kręci.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-marzyciel-36: No i co z tego? Wczoraj sie urodziles, ze dopiero zauwazyles, ze inni maja gorzej a drudzy lepiej? Ja sie dorobilem mimo tego ze jestem z rozbitej rodziny. A pierwszy raz na wakacje za granice to pojechalem w wieku 16 lat zbierac borowke do holandii. Tak wiec w------e bylo co bylo a zyje sie tu i teraz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W wersji na dole, jeszcze rodzice musza byc zgodni i naprawde chciec byc razem, a po odsetku rozwodow, to widac, ze nieliczni zalozyli rodzine z dobra osoba.

@centerario: Mozg jest plastyczny, to jak sobie radzisz ze soba to twoj wybor i praca nad soba. Inaczej nie istnieliby ludzie jak Mariusz Switalski. Fakty sa takie, ze twoje zycie wyglada tak jakie rzeczy sobie powtarzasz i w czym sie
  • Odpowiedz