Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z samotnością?

Jak radzicie sobie z samotnością? Ze świadomością, że nie ma was kto przytulić, pocałować w policzek bez okazji, pospacerować, trzymając się za ręce? Z tym, że nikt na was nie czeka, kiedy wracacie do domu, nie macie tej drugiej połówki, której możecie opowiedzieć o tym, jak wam minął dzień i pośmiać się z rzeczy, które śmieszną tylko was, i że praktycznie wszystko robicie sami, chodzicie sami, jeździcie sami?

Mnie samotność dobija. Chcę uczucia i kogoś, z kim będę dzielić życie, z kim będę się starzeć.

Wiem, że są osoby, które świadomie decydują się na samotność. Są też takie, które są same nie z wyboru, ale mimo tego potrafią czerpać radość z innych rzeczy. Jak to robicie? Co wam daje w życiu satysfakcję? Jak radzicie sobie bez zaspokajania potrzeby akceptacji, czułości fizycznej i słownej itd.?

#samotnosc #pytanie #zwiazki #wykop30plus #feels

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: powiem Ci że przede wszystkim chodzi o przyjaźnie (przynajmniej u mnie). Przyjaciołom mogę się wyżalić, przytula mnie, spędzimy miło czas. A jeśli chodzi o powroty do domu to ja staram się zająć się czymś np. Wyjść na siłownię, mieć jakieś zajęcie. Mimo tego potrafi mnie dopaść uczucie samotności i wiem o czym mówisz ale staram się to zaakceptować i przez to bardziej wchodzić na jakieś aplikacje i zawsze dawać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @tereska-kaczmek @csth97 @dream_big

Polecam znaleźć sobie mamuśkę zadbaną M--F do ruchania, przytulania, masaży, wakacji razem.

Skoro nawet ja z gębą 3-4/10 znalazłem milfice 7-8/10 to myślę że wielu się uda.
Tylko trzeba często podchodzić, zagadywać, próbować 100 miesięcznie myślę MINIMUM. One mają niskie wymagania, uśmiechnąć się przypasować na silce, opalić się teraz lato nadchodzi, bicepsa spompowac i atakować!!!
Będzie dobrze powodzenia chłopy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nigdy nic ale tak szczerze majac kompa /laptop może Ci to zastąpić wystarczy że uciekniesz w gry od rzeczywistości możesz równie dobrze kogoś tam poznać i już nie będziesz czuł się samotny

Ja pomimo że nie mam nikogo nie czuje się samotna jakoś jedynie co ja chciałabym to mieszkanie xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
czujny-strażnik-5:

Jak radzicie sobie z samotnością?

Przyzwyczaiłem się. Czasem wejdę na wykop i poczytam o polkach i ich odpałach i wtedy ciesze się, że mnie żadna nie chce.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uprzejmy-fenomen-82: @mirko_anonim:

Jak radzicie sobie z samotnością? Ze świadomością, że nie ma was kto przytulić, pocałować w policzek bez okazji, pospacerować, trzymając się za ręce? Z tym, że nikt na was nie czeka, kiedy wracacie do domu, nie macie tej drugiej połówki, której możecie opowiedzieć o tym, jak wam minął dzień i pośmiać się z rzeczy, które śmieszną tylko was, i że praktycznie wszystko robicie sami, chodzicie sami,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytrzymały-aktywista-13:

Jak radzicie sobie z samotnością? Ze świadomością, że nie ma was kto przytulić, pocałować w policzek bez okazji, pospacerować, trzymając się za ręce?

@mirko_anonim: chodzimy na randki, podrywamy, chodzimy na imprezy potanczyc - sprzatamy wczesniej w mieszkaniu zeby nie bylo lipy jak sie wpadnie na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nikt kto ma możliwości nie jest samotny płciowo xDddd kurde, co wy bierzecie z też to chcę, jesteśmy sami z wyboru dzisiejszych zepsutych do reszty i zdegenerowanych kobiet, nie z własnego indywidualnego i wolnego wyboru, to elementarna różnica normik, ale nie będę się kłócić z betonem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przede wszystkim zadbaj o jakichkolwiek znajomych - to cię uspokoi a także zwiększy szanse na poznanie kogoś i zredukowanie desperacji. Jak jesteś normalny i w miarę w większym mieście to przynajmniej ja jestem w stanie poznawać kilka dziewczyn każdego tygodnia.
  • Odpowiedz