Aktywne Wpisy

Kampinos +38
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz
Wellmen +378

Czy ten gość z bezplanu to jest wygryw? Znalazł sobie laske z Kolumbii czy tam Wenezueli i w sumie długo już są razem, mieszkają w Warszawie. Sam zawsze marzyłem żeby mieć kobietę z zagranicy ale gdzie ja tutaj taką znajdę a za granicą to ja jestem max na wakacjach i żadnej nie sprowadze, zresztą kiepsko wyglądam. Nie wiem jakie oni mają relacje (finansowe) ale przecież w Polsce obecnie nawet samotne matki wymagają dużo inwestycji w nie i starania (coś o tym wiem). To jest różnica gdzie finansujesz sobie Wenezuelke a jakąś grażyne z pcimia dolnego..
#blackpill #niebieskiepaski #przegryw #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: maxresdefault
PobierzPS Oj mordo, bałbym się z tobą jakikolwiek biznes rozkręcać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ona to bierze jak z bankomatu.
PS Tak naprawdę musiałbyś jeśli nie chciałbyś czuć betabankomactwa, znaleźć dziewczynę tam na podobnym poziomie jak u ciebie. Jednakże nie znalazłeś w Polce to mało prawdopodobne, że to się stanie tam - relacje to wymiana dóbr i usług. Zwycięzców jest niewielu, reszta to większy albo mniejsi przegrani ( ͡°( ͡
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Komentarz usunięty przez autora
PS W biznesie musisz mieć coś, co druga osoba chce - w relacji partnerskiej posiadać co druga osoba też chce ale nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ Różnica polega na tym,
@mirko_anonim: przynajmniej wiesz dlaczego jestes
Jako stały bywalec azji i ktos kto robił olbrzymi rekonesans i research w tym temacie, rozmawiałem z duza ilością ekspatow zapraszam na priv. Chętnie sie podzielę wiedza i spostrzeżeniami.