Wpis z mikrobloga

✨️ Czy związek z obcokrajowcem to wygrana?
Czy ten gość z bezplanu to jest wygryw? Znalazł sobie laske z Kolumbii czy tam Wenezueli i w sumie długo już są razem, mieszkają w Warszawie. Sam zawsze marzyłem żeby mieć kobietę z zagranicy ale gdzie ja tutaj taką znajdę a za granicą to ja jestem max na wakacjach i żadnej nie sprowadze, zresztą kiepsko wyglądam. Nie wiem jakie oni mają relacje (finansowe) ale przecież w Polsce obecnie nawet samotne matki wymagają dużo inwestycji w nie i starania (coś o tym wiem). To jest różnica gdzie finansujesz sobie Wenezuelke a jakąś grażyne z pcimia dolnego..

#blackpill #niebieskiepaski #przegryw #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Czy związek z obcokrajowcem to wygrana? Ⓘ
Czy ten gość z bezplanu to...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Worm91: Jeśli tak to widzi to bardzo dobry ma wzrok - relacje powstają kiedy samodzielnie nie jesteś w stanie czegoś wyprodukować, dostać albo niewystarczająco szybko więc szukasz partnera.

PS Oj mordo, bałbym się z tobą jakikolwiek biznes rozkręcać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bezplanu ma tak: obywatelstwo z Europy, status, pieniądze, normiczną mordę, dynaminę.
Ona to bierze jak z bankomatu.

PS Tak naprawdę musiałbyś jeśli nie chciałbyś czuć betabankomactwa, znaleźć dziewczynę tam na podobnym poziomie jak u ciebie. Jednakże nie znalazłeś w Polce to mało prawdopodobne, że to się stanie tam - relacje to wymiana dóbr i usług. Zwycięzców jest niewielu, reszta to większy albo mniejsi przegrani ( ͡°( ͡
  • Odpowiedz
@Worm91: wiele się to nie różni - pod względem mechaniki - w randkowaniu nie ma darmowych obiadów tak jak w biznesie - nie masz genów to nie masz pieniędzy XD

PS W biznesie musisz mieć coś, co druga osoba chce - w relacji partnerskiej posiadać co druga osoba też chce ale nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)- Różnica polega na tym,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Jako stały bywalec azji i ktos kto robił olbrzymi rekonesans i research w tym temacie, rozmawiałem z duza ilością ekspatow zapraszam na priv. Chętnie sie podzielę wiedza i spostrzeżeniami.
  • Odpowiedz
@Quashtan: Nie twierdzę, że w związku nie ma bilansu zysków i strat, ale zastanawiam się jak wygląda to gdy przykładasz prawo popytu i podaży do potencjalnego związku. Masz jakąś tabelę w której rozpisujesz ile kobieta wnosi? Wyliczasz jej potencjalny kapitał? Czy jak to działa? Jest miejsce na takie rzeczy jak uczucia, albo sam fakt, że można przy drugiej osobie dobrze się czuć, spędzając z nią czas, co daje Ci dość
  • Odpowiedz