✨️ Gdzie poznać nowych ludzi w Warszawie?Ⓘ Gdzie poznac ludzi w warszawie? Moja zona przyjechala tu za mna, i ma tu tylko jedna kolezanke, ktora aktualnie wyjechala, reszta jest w jej rodzinnej miejscowosci, daleko stad. Ja mam tu przyjaciol, jeszcze z liecum, widuje sie z nimi od czasu do czasu ale ogolnie to ona jest w trudniejszej sytuacji i zastanawiam sie, jak by tu mozna bylo poznac nowych ludzi, bo kiedy ja zajmuje sie swoimi rzeczami albo jestem w pracy a ona ma wolne, to sama dostaje p-------a. Oboje 30lvl, bez dziecka jeszcze. Moze mieliscie podobna sytuacje? Dzisiaj ciezko kogos poznac ale z drugiej strony nie jest to chyba niemozliwe. #samotnosc #warszawa #ludzie
@mirko_anonim: najprościej na wywiadówkach lub zebraniach rodziców ale to musiał byś jak najszybciej dziecko zrobić zanim dostanie p-------a (jak urodzi to i tak dostanie)
Gdzie poznac ludzi w warszawie? Moja zona przyjechala tu za mna, i ma tu tylko jedna kolezanke, ktora aktualnie wyjechala, reszta jest w jej rodzinnej miejscowosci, daleko stad. Ja mam tu przyjaciol, jeszcze z liecum, widuje sie z nimi od czasu do czasu ale ogolnie to ona jest w trudniejszej sytuacji i zastanawiam sie, jak by tu mozna bylo poznac nowych ludzi, bo kiedy ja zajmuje sie swoimi rzeczami albo jestem w pracy a ona ma wolne, to sama dostaje p-------a. Oboje 30lvl, bez dziecka jeszcze. Moze mieliscie podobna sytuacje? Dzisiaj ciezko kogos poznac ale z drugiej strony nie jest to chyba niemozliwe. #samotnosc #warszawa #ludzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
https://share.google/ZP8gqOVqjVCXvqXOY