Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
kreeker +16
Poleci ktos jakies ETFy (nigdy ich nie kupwoalem i sie nimi nie interesowalem):
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda
1. Ogolnego pod hosse ai
2. Cos agresywniejszego od all-worlda z wyzsza stopa zwrotu ale bez przesady
#gielda

3 miejsce na PBT Bałtyk 600 Szosa
Podium w zawodach ultra dla grubaska z dwudziestoletnim doświadczeniem nie było w bingo na ten rok. To była chyba moja „najmocniejsza” jazda kiedykolwiek. Pobiłem 90% PR jakie miałem. 100 km sub 3h, 200km sub 6h. Przeżywałem od przegrzania (wczoraj w okolicach Świnoujścia) do wychłodzenia (dzisiaj w okolicy Żarnowca). 400 km przedbombia. Psychika r-------a totalnie. Fajnie sobie tak d-----c raz na jakiś czas
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_8586
PobierzIle kosztowało wpisowe?
Nam też łatwo nie było, od 300km do 500-tnego konkretne ujeby + trójmiejski park krajobrazowy z 800 m up po szutrach i piachach na 35 km przed metą.