Wpis z mikrobloga

✨️ Czy marzysz o romantycznym związku mimo zgorzknienia?
Nie macie tak że przy całym waszym zblackpillowaniu i niechęci do związków to są chwile że marzycie znów o romantycznym związku? Ja #blackpill poznałem już wiele lat temu i z wiekiem tylko bardziej zgorzkniały i sftrustrowany ale np. oglądam co jakiś czas taką parę na youtube i wiem że w internecie ludzie udają ale nie da się podrobić tego jak ta babka jest zapatrzona w swojego męża i to nie jest jakiś chad, po prostu poznali się gdzieś w okolicach studiów. Jak ich oglądam to aż cieplej mi się robi na sercu i wyzwala to uczucia których dawno nie miałem bo na codzień jestem mega wkurzony i zgorzkniały, aż żałuje czasem że odkryłem blackpill.

#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #przegrywpo30tce #depresja #samotnosc #tinder #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie, bo widzę że wygląda to tak że masz
1. Związek z rozsądku
2. Związek z zauroczenia - gdzie jest to patrzenie w oczy, specyficzne spojrzenie, "k-----i" w oczach, ale zauroczenie przemija, tak działa natura
A w trzecią opcje czyli jakąś mityczna trwała miłość romantyczna aż po grób to ja w nią nie wierzę, może się to zdarza ale na tyle rzadko że jest to dla mnie pomijalne statystycznie.
  • Odpowiedz
aż żałuje czasem że odkryłem blackpill.

@mirko_anonim: ale tak na dobrą sprawę to w czym ci tutaj blackpill przeszkodził? gdybyś siedział w bluepillu to pewnie bys teraz siedział w relacji beciak/zfrustrowana baba, więc tak czy siak twoje romatyczne marzenie by się nie spełniło. z drugiej strony jeśli miałeś szanse na tą mityczną miłość jaką laski obdarzają chadów, to nie jest wina blackpilla że to nie wyszło.

blackpill niczego nie powoduje,
  • Odpowiedz
@Dastamit: w punkt kolego, życie to nie melodramat, a szkoda, taki scenariusz jest dla kobiet, nie dla naszej płci niestety, tylko w takim sosie wyrośliśmy i stąd się bierze jeszcze większy zjazd psychy w dorosłym życiu, gdy z siłą wodospadu uderza w nas podła rzeczywistość
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Oczywiście ze romantyczna miłość istnieje, musisz mieć tylko kasę i/albo ryja to wszystko. Ja zawsze byłem romantykiem marzycielem i po tylu latach nadal nim jestem tylko, że już w marzeniach, bo na żywo przestałem liczyć na to.
  • Odpowiedz
@slabart12: science fiction opiera się na nauce więc jest teoretycznie realne, romantyczny związek to czysta fikcja. Im więcej masz doświadczenia tym bardziej to widzisz.
Znajdą się jakieś wyjątki ale to są promile, głownie gdzie pary spiknęły się w okresie nastolatka.
  • Odpowiedz