Aktywne Wpisy

#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

Pawel993 +38
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz

Byłem w miejscu potrącenia Pana Posla Litewki. Stojąc przy tych wszystkich zniczach miałem przemyślenia: sam byłem potrącony 3 lata temu na chodniku w Opolu, dwa lata temu prawie mnie potrącono w Chalupkach, rok temu byłem poszkodowany w wypadku samochodowym i złamało mi się parę kości. Ale za każdym razem to nie był ostateczny koszt. A tutaj? Właśnie. Jak to wszystko wciągu chwili może się zmienić
Super temperaturowo warunki do jazdy. Nie za gorąco, nie za zimno. Trasa mega ciekawa, urozmaicona. Od widoków przemysłowych Górnego Śląska, szyby kopalniane po widok Karpat.
ps. 1 traska dała mi 35 nowych kwadratów
ps. 2 zdjęcie szybu kopalnianego - widoku, z którym Górny Śląsk kojarzy mi się najbardziej. Ciekawe jak długo jeszcze innym będzie się z tym kojarzyć
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: HQbmjEO98iGfnhSd2kZVRRF1o8qBV5hT5Gz6f_KIWHE-1152x2048
Pobierz