Aktywne Wpisy

Soothsayer +36
Rozważam wycieczkę do Katowic w sierpnia

ChlopoRobotnik2137 +102
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

Czy propagowanie blackpilla w Polsce to nie jest jakieś ruskie celowe działanie na wojne płci i podzielenie społeczeństwa? Kojarzę profile na wykopie które od początku założenia konta skupiają się na gadaniu o wzroście i nic więcej. Nawet bez większych treści, po prostu podtrzymywanie kompleksów. Z kolei inne konta żalą się że non stop każdy ich ocenia po wyglądzie, wzroście i problem jest realny, nikt ich nie rozumie i są atakowani. Czaicie to? Jedne konta podsycają takie treści, inne udowadniają poczucie beznadziejnośći i zrezygnowania właśnie przez to że tych treści jest coraz więcej xd. Sami stworzyli problem i go potwierdzają tym że go stworzyli xD
#blackpill #redpill #przegryw #przegrywpo30tce #wojna #rosja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: blakpyl do wora, wór do jeziora
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie dziwię się, że z anonima
Notki moderatora nawet nie warto komentować, bo wypieranie blackpilla w 2026 to szuria
Blackpillu i chińskim agentem za wpisy o antynatalizmie xd
źródło: IMG_0677
PobierzSzkoda tylko chłopaków, którzy za bardzo to sobie wzięli do serca.