✨️ IT w krzywym zwierciadle: śmieszne historie z branżyⒾ Boże ale mam bekę z branży IT. Chodzę sobie po Aldi a tam chodzi gosc koło 30tki w ciuchach pracownika drogowego i mówi do telefonu, że nie ma czasu na spotkanie bo w czerwcu ma egzamin Cisco xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Programowania zaorane czas na resztę IT, sieciowców z ulicy i adminów z osiedla.
Jeszcze 5 lat temu miałem złość na matkę że jak debatowalismy o mojej przyszłości to zniechęcala mnie do IT, a teraz ją po rękach całuję.
@mirko_anonim: Próg wejścia do IT jest dzisiaj żałośnie niski. Nawet na ciecia jest wyższy - taki cieć to musi być asertywny, w sensie, jak ktoś nie ma wstepu to go nie wpuszcza, a taki kodojebca się zawsze zgadza na wszystko i jeszcze klaszcze uszami
Boże ale mam bekę z branży IT. Chodzę sobie po Aldi a tam chodzi gosc koło 30tki w ciuchach pracownika drogowego i mówi do telefonu, że nie ma czasu na spotkanie bo w czerwcu ma egzamin Cisco xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Programowania zaorane czas na resztę IT, sieciowców z ulicy i adminów z osiedla.
Jeszcze 5 lat temu miałem złość na matkę że jak debatowalismy o mojej przyszłości to zniechęcala mnie do IT, a teraz ją po rękach całuję.
#pracait #informatyka #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Rozumiem ze nie pomyślałeś ze moze buduje chatę i dlatego byl ubrany jak robol?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta