Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wygląda prawdziwe życie w związku?
Nie no beka z tych wszystkich co wyobrażają sobie #zwiazki jako ciągłą walkę, trzeba non stop coś kupować partnerce żeby nie odeszła albo organizować czas wolny, wszędzie zabierać, animacja czasu wolnego a najmniejszy błąd to cie rzuci albo odpali #tinder i znajdzie szybko innego. Wiecie jak wygląda rzeczywistość? Wbrew pozorom kobiety często są nudne i dla nich max atrakcji to obejrzenie znowu film w domu, ewentualnie zamówić coś do jedzenia i to wszystko. Ja bym na prawdę chciał żeby było tak jak mówicie ale większości się nie chce wychodzić czy jeździć i tak wygląda większość związków. Jak wyobrażacie sobie związek jak rolke z instagrama to pozdro xD

#przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jak się babę zapoznaje i cały czas się na wysokich obrotach pajacuje wokół niej, animator rozrywek wszelakich, no to wiadomo, że grozi później nuda, gdy proceder zostanie zaprzestany.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: całe szczęście ja lubię czasem trochę nudy i spokoju i te d--y z którymi coś ten to się przyzwyczajały i oswajały do tego, że wspólne gotowanie, sprzątanie czy oglądanie serialu to norma bo tak wygląda życie i codzienność, ja nie jestem od organizowania im atrakcji 24/7.
Dla mnie dzień w którym wspólnie oglądamy coś dobrego i ja się poprzutulam i zmacam cycka, a potem się przytulę na łyżeczkę i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Te kobiety które są nudne najczęściej przejawiają księżniczkowatość, bo nie mają zajęcia swojego.
Facet ma się opiekować dużą dziewczynką i organizować czas, a ona wymagać, robić fochy i wyrzuty.
Wartościowa kobieta ma swoje hobby, itp.
Cały kryzys wieku średniego u faceta najczęściej męża w wieku 40-50 lat kiedy dzieci są już duże to po prostu żonę taką księżniczkę k-----a strzela, że mąż robi coś dla siebie zamiast jej słuchać
  • Odpowiedz