Aktywne Wpisy

#gielda
Kim jest szczur? I inne powiedzonka? Ma ktoś jakieś FAQ albo słowniczek?
Kim jest szczur? I inne powiedzonka? Ma ktoś jakieś FAQ albo słowniczek?

suzaku0 +421
Kto uważa, że tag #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem ratuje jeszcze cały mikroblog na #wykop to daje plusa.
Minusy można walić na dole jak spuchę w piotera
Minusy można walić na dole jak spuchę w piotera

z uwagi na to ze obecnie jestem #programista15k ale stawiam, ze kiedys sie eldorado skonczy rozwazam
a) technik automatyk
b) technik elektryk
c) zaocznie budowa maszyn na jakims studia-online (ale to raczej odpada)
d) ??? - cos innego? Nie, nie wykonczeniowka
Pytanie brzmi: Co ma wiekszy sens, zeby to zrobic, i na razie odlozyc do szuflady, poki jeszcze mam eldorado, a jak bedzie lipa to wtedy JDG lub UoP?
Generalnie interesuje mnie wszystko co albo ma kable, albo wymaga wyciagniecia zestawu hany montany (#pdk) do naprawy - od podnoszenia glowicy w aucie, po sterowniki plc. a zawodowo to jestem PAN INZYNIER (xd) od pisania kodu.
Jak chodzi o technik elektryk to myslalem o JDG i swiadczeniu uslug dla os. prywatnych, jak chodzi o automatyka to nie wiem co myslalem, ale kiedys z ciekawosci patrzylem na programowanie PLC i podobalo mi sie to..
#praca #pracbaza #polska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@Autochton_Mazurski @gaca1111 @jackel-mikeson @mirko_anonim:
Póki jeszcze czas to powtórka matury i kierunek medyczny; pielęgniarstwo, lekarski, stomatologia, fizjoterapie.