Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz
straszny_cham +352
#samochodoza #konfitura #polskiedrogi
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz

Co byście mireczki zrobili w takiej sytuacji - moja różowa spacerowała z psem (25kg wagi) kiedy kilka bloków dalej podbiegły do niej 2 małe kundle oczywiście bez smyczy, oba wagi ok 5-9kg i zaczepiały naszego psa. Na co moja różowa powiedziała "właścicielom" żeby zabrali swoje psy na smycz bo nasz pies się wyrywa i zaraz może być problem, na co baba z typem (ok. 40 lat oboje) odpowiedzieli, że ich psy sobie będą chodzić bez smyczy a jak jej się nie podoba to cytuje "w---------j na swoje osiedle", dodam że osiedle jest jedno, oni po prostu mieszkają 3 bloki dalej. Kiedy powiedziała im, że może sobie chodzić gdzie chce i kiedy chce a ich zasranym obowiązkiem jest trzymać psy na smyczy zaczęli mówić żeby w----------a na co patus który z nią był dodał jeszcze
"frajerko" i zaczął pokazywać środkowy palec.
y to trzymała je na smyczy, jednak widzę że nie przemówiła jej ta sytuacja do rozumu.Nie powiem, ale sowicie się w-------m i miałem zamiar już wyjść pod ich blok i powiedzieć im parę słów, niemniej jednak w porę się opamiętałem że lepiej nie ruszać gówna będąc pod wpływem nerwów.
Dziś rano kiedy ja spacerowałem z psem poszedłem pod ich blok żeby zobaczyć czy się tam czasem nie kręcą z tymi kundlami żeby powiedzieć im parę słów, ale ich nie widziałem, poszedłem też po południu i dalej nic. Pod wieczór jak już zeszło ze mnie trochę ciśnienie to stwierdziłem że szkoda się w gównie babrać, ale z drugiej strony czuję że jak nie zareaguje to patola będzie sobie dalej uzurpować prawo do spuszczania kundli bez smyczy i cwaniakowania do bezbronnej kobiety.
Przypomniała mi się też sytuacja z jesieni, gdzie szedłem z psem do lasu i chodziła tam ta baba z kundlami bez smyczy, podbiegły do mojego psa, a on wyszarpał je za kark tak że musiałem go odciągać bo było by po kundlach. Na co ta baba "o boże kajtuś chodź tutaj, co się dzieje" i rzuciłem jej tylko "było trzymać kundla na smyczy" i odszedłem. Potem widziałem ją parę raz
Co byście zrobili w mojej sytuacji? Warto coś z tym zrobić np. następnym razem spuścić swojego psa ze smyczy czy olać patusów i chodzić z psami w innym kierunku?
Dodam, że mieszkamy w małym miasteczku ok. 30k mieszkańców.
#ludzietodebile #zalesie #patologia #patologiazewsi #patologiazmiasta #pytanie #psiarze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Panuj nad swoim psem, to na początek.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Gaz na niedźwiedzie
"Unizenie prosze o niestosowanie gróźb wobec mojej partnerki"? A moze rozstrzygnąć zwadę w pojedynku szachowym?
Doslownie psy nie przypadły sobie do gustu, fakt to moja podbiegła, ale atakowały po chwili oba. Normalny psiarz by stwierdził że nie warto eskalować takiej pierdoły i po ukłonie byśmy sie rozeszli w pokoju - tak jak to miało miejsce