Wpis z mikrobloga

✨️ Krytyka podejścia do związków wśród "przegrywów"
Prawda jest taka że #przegryw są sobie sami winni i nie ma co się nad nimi litować bo w swoim podejściu do życia są wręcz bezczelni. Czaicie to że oni bez żadnego wysiłku chcą mieć podane na tacy? Zero inicjatywy, rozwoju osobistego, pracy nad sobą, interakcji, zagadywania, nawet kwiatka nie kupi, no dosłownie nic i zdziwiony że nie ma kobiety.

- ale chad nic nie musi robić to po co ja mam się starać!!!!111

Skąd legenda o mitycznym chadzie? Ile razy widzieliście w Polsce lub wgl na świecie typa który nic nie musi robić i każdy traktuje go jak króla? To nawet normiki (których też nienawidzicie) kupują kwiaty kobietom, zabierają na randki, podrywają i cały ten proces a wam się tego nie chce robić bo jakiś 1% na świecie nic nie musi robić xD. Tak tak, to wszystkich innych wina tylko nie wasza że marnujecie czas na głupoty, kupujecie niezdrowe żarcie, chlejecie browary, mieszkacie z matką, nie uprawiacie sportu i nie chcecie nikogo poznawać xD

#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #samotnosc #tinder #incel #hipergamia #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Krytyka podejścia do związków wśród "przegrywów" Ⓘ
Prawda jest taka ...

źródło: at0gw9

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: itt: robienie z czegoś kompletnie normalnego i naturalnego czym jest związek czegoś co wymaga tytanicznej pracy; przez dekady to był po prostu standardowy etap w życiu, a teraz ma wymagać jakiejś morderczej pracy nad sobą? bo połowie populacji popaliło styki?
tak wiem, słaby bait
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: brat co zapomniał o istnieniu autystów, facetów z niepełnosprawnosciami, straumatyzowanych na tyle że fizycznie nie są w stanie żyć jak "normalni ludzie" i jeszcze wielu innych grupach które wpisują sie w kanon "do w-------a" według współczesnego świata.

3/10 bo odpisałem, ale nie rób więcej bo to urąga ludzkiej inteligencji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeszcze za czasów gdy chodziłem do liceum, 9 na 10 związków które miały tam miejsce były inicjowane przez dziewczyny, a nie chłopaków. Zasadniczo to było właśnie tak, jak próbujesz wmówić że nie jest. Była grupka atrakcyjnych chłopaków i tak naprawdę wystarczyło, że oni byli. Po prostu. Zaden z nich nie walczył o atencję, nie biegał, nie kupował kwiatów, nie kombinował. Żaden z nich nie kręcił bajery, żaden z nich
  • Odpowiedz