✨️ Preferencje dotyczące partnerów a reakcje społeczneⒾ Czy to dziwne że podobają mi się czarne kobiety? Kiedyś wypaliłem przy świętach jak mnie jakieś wujki pytały o dziewczynę że no ciężko będzie znaleźć no bo w Polsce nie ma za wiele czarnych to prawie się zakrztusili kompotem i popatrzyli jak na wariata. Dla mnie to dziwne bo na zachodzie posiadanie czarnej partnerki to nic specjalnego a u nas niektórzy nawet reagują agresją jak nie chcesz polskej kobiety tylko widziwiasz i musi być coś z tobą nie tak. Tak samo kobiety reagują negatywnie gdy ktoś ma inne preferencje i próbują dokuczać że pewnie nie umiem sobie znaleźć tutaj to szukam z innego kraju bo łatwiej.
@mirko_anonim: przeprowadź się do Lublina, tam chyba największa mniejszość czarnoskórych w Polsce - i większość w wieku studenckim także idealnie żeby szukać. Kolega ohajtał się z taką kilka lat temu, mogę go zapytać o tipy jeśli chcesz XD (ale on jej nie poznał w PL)
@Kremufka2137: Hehe, widzę, że wieści o Lublinie szybko się rozchodzą.( ͡°͜ʖ͡°) Zapraszamy, akurat w weekend Afrika days. Można poznać mudzinke z dużą dupą xd
@mirko_anonim: A byłeś kiedyś z czarną czy tylko fantazjujesz? Bo to co robisz to raczej fetyszyzacja - do której nic nie mam. Sam podczas tinderowego okresu spraszałem w Default City czekoladki od tych amerykańskich po afryksańskie. Prawda jest taka - czarni dla nas śmierdzą, nieważne ile perfum się uzyje czy coś. No pachną inaczej, ich pot aka feromony. Kulturowo czarne tez zazwyczaj są mocno tradycjonalistyczne, w dużych miastach jak Wawa
@arsze_nick: ja to nie gustuję, dla mnie czarne są aseksualne, jedynie Mirkowi podpowiadam. Jeszcze jak mocno rozrzedzone mulatki to jak Cię mogę, zdarzają się ładne, ale mimo wszystko wciąż nie bardzo mi leżą.
Czy to dziwne że podobają mi się czarne kobiety? Kiedyś wypaliłem przy świętach jak mnie jakieś wujki pytały o dziewczynę że no ciężko będzie znaleźć no bo w Polsce nie ma za wiele czarnych to prawie się zakrztusili kompotem i popatrzyli jak na wariata. Dla mnie to dziwne bo na zachodzie posiadanie czarnej partnerki to nic specjalnego a u nas niektórzy nawet reagują agresją jak nie chcesz polskej kobiety tylko widziwiasz i musi być coś z tobą nie tak. Tak samo kobiety reagują negatywnie gdy ktoś ma inne preferencje i próbują dokuczać że pewnie nie umiem sobie znaleźć tutaj to szukam z innego kraju bo łatwiej.
#przegryw #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Kolega ohajtał się z taką kilka lat temu, mogę go zapytać o tipy jeśli chcesz XD (ale on jej nie poznał w PL)