Wpis z mikrobloga

✨️ Preferencje dotyczące partnerów a reakcje społeczne
Czy to dziwne że podobają mi się czarne kobiety? Kiedyś wypaliłem przy świętach jak mnie jakieś wujki pytały o dziewczynę że no ciężko będzie znaleźć no bo w Polsce nie ma za wiele czarnych to prawie się zakrztusili kompotem i popatrzyli jak na wariata. Dla mnie to dziwne bo na zachodzie posiadanie czarnej partnerki to nic specjalnego a u nas niektórzy nawet reagują agresją jak nie chcesz polskej kobiety tylko widziwiasz i musi być coś z tobą nie tak. Tak samo kobiety reagują negatywnie gdy ktoś ma inne preferencje i próbują dokuczać że pewnie nie umiem sobie znaleźć tutaj to szukam z innego kraju bo łatwiej.

#przegryw #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przeprowadź się do Lublina, tam chyba największa mniejszość czarnoskórych w Polsce - i większość w wieku studenckim także idealnie żeby szukać.
Kolega ohajtał się z taką kilka lat temu, mogę go zapytać o tipy jeśli chcesz XD (ale on jej nie poznał w PL)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A byłeś kiedyś z czarną czy tylko fantazjujesz? Bo to co robisz to raczej fetyszyzacja - do której nic nie mam. Sam podczas tinderowego okresu spraszałem w Default City czekoladki od tych amerykańskich po afryksańskie. Prawda jest taka - czarni dla nas śmierdzą, nieważne ile perfum się uzyje czy coś. No pachną inaczej, ich pot aka feromony. Kulturowo czarne tez zazwyczaj są mocno tradycjonalistyczne, w dużych miastach jak Wawa
  • Odpowiedz
@arsze_nick: ja to nie gustuję, dla mnie czarne są aseksualne, jedynie Mirkowi podpowiadam. Jeszcze jak mocno rozrzedzone mulatki to jak Cię mogę, zdarzają się ładne, ale mimo wszystko wciąż nie bardzo mi leżą.
  • Odpowiedz