Aktywne Wpisy

breakdown1 +7
Dobra przyznawać się, ile wrzucacie w kosmiczna dziewicę, jeśli już coś wrzucacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja myślę 500$
#gielda
Ja myślę 500$
#gielda

witam12 +58
źródło: 1000034259
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000034259
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy Elon Musk to geniusz i warto go naśladować, czytać biografię, itp.? Pamiętam że kiedyś się nim jarałem ale głównie słuchałem podcastów z nim to wydawało mi się że jest na jakimś wyższy lvl. Jeszcze ta cała aura o nim że pracuje po 12h, śpi w tym biurze i wizjoner którego nikt nie rozumie a przy tym autystyczny co tylko potwierdzało że gość jest z innej planety. No i potem im więcej tych podcastów tym zauważyłem że w sumie to gada to samo zazwyczaj i takie wyuczone frazesy których terminologia brzmi skomplikowanie. Słuchając takiego Zuckerberga miałem wrażenie że to on faktycznie jest inteligentny i wie o czym gada. Tak samo niby pracuje dużo ale ile on tam jest i wnosi do tych projektów? Po prostu zatrudnia mądrych ludzi i tyle a on jest twarzą.
#elonmusk #praca #technologia #biznes #tesla #spacex
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: na takim levelu to po c--j by miał to sam robić XD po to się buduje biznes żeby ktoś z---------ł na ciebie
@berlinale:
źródło: 1000097743
Pobierz@baal80: Zapomniałeś wymienić jeszcze - która połowa jest największa z tych 3. ;)
https://wykop.pl/wpis/86285833/koniec-david-moss-drugi-raz-przejechal-caly-kontyn
Już wczoraj byli blisko celu, ale zatrzymali się w hotelu kilkadziesiąt kilometrów przed metą.
A tu dalej wypopki z bólem d--y będą bredzić że FSD nie działa. Wyjcie...
https://wykop.pl/wpis/86254237/david-moss-po-przejechaniu-calych-stanow-od-wybrze
Gościu na pewno jest inteligentny, na pewno potrafił zrobić pożytek z fortuny którą miał i ją rozmnożyć.
Jego na wielki plus należy zaliczyć mu, że miał swoje dobre idee i wykorzystał swoją wiedzę do robienia pieniędzy by je rozwinąć.
Ale jednocześnie to buc z wielkim pragnieniem władzy
Odlot. Elon Musk i szalone początki SpaceX
O ile jego osoba mało mnie interesuje to oopis jak rozkręcał spaceX jest ciekawa.