Aktywne Wpisy

wyslainnik +2
10 minut szukania i jest strimek ufff dobrze że płacić nie trzeba #gromda

Udało się dojść do wrightwood i jakaś Niemka zaoferowała ze mnie podwiezie do miasteczka więc skoczytslem bo jakoś zmęczony czuję się . Siedzę se teraz na tyłach sklepu typu hardware i jest tu hikerbox gdzie wygrzebałem p--o i pije w spokoju . Takie miejsca są niby w każdym miasteczku po drodze. Tutaj typek mówił że można se podładować telefon . Pójdę coś zjeść i wracam na szlak .
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_44561214-6596-4543-9986-43C60AD8C1F6-54860-000005F689D59710
Pobierz

Czy #revolut to spoko opcja do sporadycznego kupowania #etf jak ktoś korzysta z planu metal? Podoba mi się, że mam wszystko na jednej platformie (wydatki i oszczędności do wydania na codzień oraz jakieś w miarę małe inwestycje - stąd też wolałbym te rozwiązanie zamiast #xtb czy inne wynalazki bo mam prosty podgląd). Mam 10 darmowych zakupów co miesiąc co spokojnie wystarczałoby mi aby zmieścić się w limicie, a rozliczeniem ew tych kilku/kilkunastu transakcji rocznie nie stanowi problemu.
Słyszałem również jak to zły Revolut blokuje konta, ale z zwykłego rachunku korzystam i nigdy problemów nie miałem, wiadomo, że najgłośniejsi są ci co mają złe, a nie dobrze, tym bardziej ze pewnie duża część tych osób robi jakieś dziwne operacje na koncie i stąd te problemy z wyjaśnieniami dochodów etc…
Korzysta ktoś w ten sposób na codzień i napisze co myśli? Duża gotówkę tam przechowujecie?
I tak wiem… i tak #xtb lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) #meczennicyxtb
#banki #bank #fintech #etf #inwestycje #oszczednosci #inwestowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt