Aktywne Wpisy

Hej, nie jestem zbyt wysportowaną osobą, ale naszła mnie ochota, by spróbować #padel. Może mi się nie spodoba, ale myślę, że warto wiedzieć z czym to się je. Problem jest taki, że... jestem sam. Okej, może jednego znajomego chętnego uda mi się znaleźć, ale trójka już bez szans. W teorii jest odmiana, która umożliwia grę w dwie osoby, ale chyba dostęp do kortów jest bardziej ograniczony itp. No i

travis_marshall +14
źródło: HJrNtEwWoAQ7ga_
Pobierz

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

Mireczki z #warszawa #olsztyn polecicie jakiegoś konkretnego dermatologa czy kogoś od medycyny estetycznej który pomógłby mi pozbyć się "znamiona" bo tak to ja nazywam choć nie jestem tego pewien ale mam to odkąd pamiętam. Mam to dziadostwo na praktycznie całej długości palca wskazującego, wygląda trochę jak znamię brodawkowe co też mówiły mi dwie dermatolożki u których byłem ale nie wiem dlaczego one mają tak w------e w pacjenta więc szukam kogoś z polecenia do takich rzeczy. Chirurgicznie czy laserowo bez znaczenia.
#dermatolog #medycyna #lekarz #rozowepaski #medycynaestetyczna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt