Aktywne Wpisy

WielkiNos +263
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Whiskeyjack29 +47
Napisałem sobie posta że zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapłacowe powiedzmy łącznie 27 000 i ciężko z zakupem mieszkania w Warszawie (w której pomimo mojej niechęci do tego miasta dla bezpieczeństwa zostać muszę, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile się wylało boomerstwa że wcale nie jestem w top 10% zarobków, że co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, że

Czy faktycznie wygląd jest tak ważny? Bo mam wrażenie że na tagu gloryfikuje się wygląd ponad wszystko ale to dotyczy szybkich strzałów, czyli sytuacji gdzie musimy szybko ocenić kogoś wygląd i decydować. Tak się dzieje przy spotkaniach #tinder ale z tymi apkami wiecie jak jest, spora część zaczyna je olewać + są dla specyfycznych ludzi którzy i tak nie szukaliby kogoś na stałe.
W praktyce z tego co obserwuje to ludzie poznają się poprzez wspólne social circle i coś ich jednak łączy wcześniej i jeśli chodzi o wygląd to bardziej powiedziałbym że jest tutaj zasada że trzeba jakieś minimum spełniać, czyli taki przeciętny. I mówię to z obserwaji swoich rówieśników, sąsiadów, znajomych że nie wyglądają jakoś genialnie ale ich laski to zawsze są ze wspólnego środowiska.
#zwiazki #relacje #przegryw #blackpill #redpill #badoo #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Tak, jest ważny. Jak jesteś brzydki to nawet nie będziesz mieć okazji pokazać ciekawego charakteru czy hobby.
no wyglądają przeciętnie i otrzymują z tego tytułu przeciętne benefity. nigdy nie są rozchwytywani na imprezy, laski nie piszą do nich
Na wykopie tak to już jest ale osoby, które tak twierdzą prawdopodobnie nie mają żadnego realnego doświadczenia w poważnych relacjach. I nie mówię tutaj tylko o stereotypowych przegrywach ale też o ludziach, którzy niby doświadczenie mają ale nie wychodzi ono poza relacje z tindera i "związki" trwające cztery miesiące.
Nie da się zbudować niczego trwałego na samym wyglądzie, bo niby jak? Jak