Aktywne Wpisy

lubie-sernik +153
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

lubie-sernik +57
Dobra nikt mi nie doradził jak odzyskać fotki skasowane z androida. Z kosza tez mi skasowały.
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
źródło: 1000058251
Pobierz

Czy ktos z was przezyl wypalenie zawodowe albo mial podobna sytuacje jak ja? Mam ogromny kryzys psychiczny, zwiazany jest on z moja praca i nie moge sobie z tym poradzic.
W skrocie, trafilem na pozycje ktora byla na tyle szeroka, ze jej zakres to jednoczesnie wszystko i nic - korpo... Do tego toksyczny menadzer ktory skupial sie tylko na bledach, co wprowadzilo mnie w taki stan ze zaczalem tracic wiare w siebie, stresowac sie, przejmowac i ogolnie chyba dopadlo mnie wypalenie.
Ostatnio to sie nasilo niestety - zrobilem glupie bledy, ale wydaje mi sie ze te glupie bledy powstaly w wyniku tego ze moj mozg nie dziala tak jak kiedys... mam wrazenie ze moje funkcje poznawcze sa gorsze przez stres.
Do tego mysl o pracy albo np. spotkania z menadzerem daje mi doslownie biegunke, caly sie spinam, nie moge spac, cisnienie mi skacze i robie sie czerwony jak burak. Po prostu ogarnia mnie panika.... mam wrazenie ze dostalem jakies stany lekowe przez prace.
Ide do psychiatry niedlugo, ale totalnie sie boje przyszlosci. Widzialem ze ofert pracy jest niewiele, a nie wiem ile wytrzymam w obecnym srodowisku. Do tego przez to ze ostatnio slysze negatywny feedback w pracy zastanawiam sie czy po prostu jestem taki do d--y, czy nie bedzie tego samego w nowej pracy...
No i boje sie brac l4 nawet na wypalenie zawodowe, bo boje sie jak to zostanie odebrane przez menadzera. Do tego rynek jest maly i boje sie ze do kogos trafi to ze mialem takie problemy...
Jak sobie z tym poradzic? Naprawde nie wiem co robic, a piszac tego posta doslownie chce mi sie plakac
#depresja #pracbaza #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jeśli będzie potrzeba bierz L4, pracodawca nie widzi na co jest i nie musisz mu się tłumaczyć.
Na przełomie roku byłem na dziennym oddziale psychiatrycznym i była dziewczyna która miała podobną sytuację w korpo i była ze mną 3 miesiące na terapii.